https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

Meer afbeeldingen

Y-10W 2 4 GHz 1000DPI ergonomische draadloze optische trackball spel muis met laser

€ 36,95

Wordt donderdag, 29 augustus verzonden indien besteld binnen 23 uur en 21 minuten!

1. het hoeft niet te worden ondersteund door het bureaublad. Het is handig om de houding bij het gebruik van de computer aan te passen de pijn van de pols en de cervicale wervels te verlichten en kan gebruikt worden als een normale muis om tekstinvoer te vergemakkelijken.
2. bij het vasthouden van de hand houd de muis in je hand de duim is geplaatst op de bal de wijsvinger en de middelste vinger worden geplaatst op de linker en rechter knop de duim rolt de bal de muis beweegt precies en als je nodig hebt om de pagina te draaien beweegt de duim de wijzerplaat. De linker en rechter knoppen zijn hetzelfde als de normale muis.
3. de onderkant van de muis is magnetisch die de USB-ontvanger kan absorberen het vermijden van het verlies van de ontvanger wanneer niet in gebruik en gemakkelijk te nemen.
4. de vorm van de muis is klein en mooi. De cursor beweging snelheid kan worden aangepast op basis van individuele behoeften. Het kan worden onderverdeeld in vier bestanden (400 600 800 1000DPI) tot 1000DPI de standaardinstelling is 400DPI en kan worden ingesteld op een hogere DPI na vaardigheid.
5. Plug en Play compatibel met alle Windows-besturingssystemen en Linux UNIX Mac en andere systemen.

Basisparameters:
1. de grootte van de muis: 11x6x5cm.
2. Resolutie: tot 1000 DPI.
3. Wireless ontvangende afstand: 15m.
4. receiver: USB.