https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

Wireless display adapter

Met een wireless display adapter kan je vakantiefoto’s en video’s vanaf je mobiel, tablet of laptop tonen op het scherm van je TV! Deze handige gadget wordt veel gebruikt voor het tonen van foto’s en video’s op een groot scherm, maar kan ook worden ingezet voor presentaties en lezingen. Alle content op je mobiel kan via de wireless display adapter worden getoond op het scherm van je TV. Een wireless display adapter is eenvoudig in gebruik: installeer de juiste software op het apparaat en sluit de wireless display adapter aan op de HDMI aansluiting en een USB poort.

Al je content laten zien met een wireless display adapter

De wireless display adapter is een populaire gadget voor iedereen die content wil delen. Dit handige apparaatje maakt het mogelijk om alle beelden vanaf je smartphone, tablet of laptop heel gemakkelijk te tonen op het scherm van je TV. Dit is handig als je foto’s, video’s of programma’s wilt laten zien aan bijvoorbeeld een groter publiek (verjaardag, bruiloft). Een wireless display adapter wordt ook zakelijk veel gebruikt, tijdens presentaties en lezingen om gemakkelijk bestanden, teksten en beeldmateriaal van een smartphone, tablet of laptop op een groot TV scherm te projecteren. Alles wat je nodig hebt om een wireless display adapter te gebruiken is een HDMI aansluiting en een beschikbare USB poort. Uit die laatste haalt de wireless display adapter de stroomvoorziening die nodig is. De verbinding met je apparaat verloopt, zoals de naam doet vermoeden, draadloos.

Een wireless display adapter is een gadget van handzaam formaat en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Wees op elk moment voorbereid, door altijd je content vanaf de smartphone, tablet of laptop te kunnen tonen op een groot TV scherm. Dit is ideaal voor zakelijk gebruik, waarbij informatie en beeldmateriaal moeten worden getoond aan een groot publiek, maar kan ook recreatief gebruikt worden. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om al je vrienden te laten genieten van je vakantiefoto’s!

Groot assortiment in onze webshop

In onze webshop vind je de perfecte wireless display adapter voor je smartphone, laptop of tablet. Op dit moment wordt een wireless display adapter ondersteund door Windows en Android, met behulp van bijbehorende software. Bekijk de specificaties van de wireless display adapters voor alle details en informatie over compatibiliteit. Werkt de wireless display adapter toch niet naar behoren met je apparaten? Bij ons heb je 14 dagen bedenktijd!