https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

VR bril iPhone 7

Breid de nieuwste release van Apple uit met een revolutionaire VR bril iPhone 7 accessoire! Hiermee combineer je de nieuwste techniek en software van de iPhone 7 met de beste kwaliteit virtual reality. Virtual reality is het amusement van de toekomst. Met behulp van levensecht beeld ervaar je vele avonturen en verken je nieuwe plekken, met behulp van de VR bril iPhone 7 accessoire. Verbind de VR bril, iPhone 7 aan en geniet van de virtuele wereld om je heen, zodra je de bril opzet. Deze nieuwe vorm van amusement belooft een ware hype te worden!

Nog meer uit je iPhone halen met de VR bril voor iPhone 7

Apple is koploper in het bedenken van nieuwe functies en gadgets voor hun smartphones. De ware gadgetfreaks kunnen hun hart ophalen zodra er een nieuw toestel uitkomt, en met de iPhone 7 heeft Apple ze dan ook niet teleurgesteld. De mogelijkheden zijn nog breder dan bij z’n voorganger en met de VR bril iPhone 7 is de iPhone goed voor urenlang speelplezier. Met de VR bril iPhone 7 wordt voldaan aan de behoefte voor amusement dat niet zal vervelen. Je stapt in een totaal andere wereld zodra je de VR bril voor iPhone 7 op zet, en het effect is levensecht! Waan je in een ander land, beleef een rit in een snelle achtbaan of vind je weg door een griezelig bos. En dit alles vanuit je woonkamer, terwijl je de VR bril iPhone 7 draagt!

Verbind je iPhone 7 met de VR bril, download één van de vele VR apps en beleef de door jou gekozen virtuele werkelijkheid. Zo simpel werkt een VR bril iPhone 7, en jij maakt kennis met een techniek die voor lange tijd als onmogelijk werd beschouwd. Virtual reality is tegenwoordig wel mogelijk, en met de VR bril iPhone 7 ook nog eens betaalbaar!

Virtual reality vanaf je smartphone

De VR bril iPhone 7 is één van de vele beschikbare virtual reality brillen voor smartphones. In onze webshop vind je onder andere deze VR bril iPhone 7, maar ook andere types virtual reality brillen en bijbehorende accessoires. Via de appstore vind je een grote selectie aan apps, die in combinatie met de VR bril een levensechte ervaring geven in een door jou gekozen thema! Virtual reality brillen voor smartphones zijn goed betaalbaar en bieden een hoog amusementsgehalte in samenwerking met je smartphone!