https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

Meer afbeeldingen

VONETS VAR11N-300 Mini 300Mbps WiFi Repeater & Router & Bridge steunen 802.11Nwit

€ 27,95

Verwachte verzenddag is, maandag, 7 december indien besteld binnen 15 uur en 16 minuten!

Over het Product
1. VAR11N-300 is de professionele Mini WiFi-repeater nl samen met mini WiFi router nl WiFi intelligente brug die uitvoerig is ontwikkeld door HouTian Network de originele creatie D/A-temperatuur gecompenseerd auto frequentie besturingstechniek (TAFC) het Lost het gemeenschappelijk bij gebreke van de traditionele WiFi router of de WiFi producten die gemakkelijk neerzetten van het netwerk de duurzame stabiliteit zorgen dat het WiFi-signaal niet wordt verbroken. Het is als een ecologie nl veilig WiFi repeater. Het is anders dan de traditionele methode dat gebruik verhoogd het vermogen van de draadloze zender (zal het genereren van een sterke schadelijke straling) uit te breiden van de afstand van draadloze transmissie maar in WiFi signaal dekking van potentieel risico plaats dit apparaat als een WiFi signaal repeater om opnieuw het zwakke WiFi-signaal nl tijdens de draadloze macht niet te verhogen te vergroten uitbreiden WiFi signaal dekking veilige nl ecologie het is erg handig voor thuis of op kantoor veilig WiFi signaal dekking.
2. VAR11N-300 is een plug en play Mini WiFi router nl WiFi bridge. Op business trip nl reizen van verblijf in het hotel alleen sluit u de Ethernet-kabel in de hotelkamer aan Ethernet poort van VAR11N-300 dan voeding aansluiten de hele kamer is Wi-Fi draadloze dekking. Kunt u nu nemen uit uw mobiele telefoon PAD en andere apparaten die ondersteuning voor Wi-Fi dan krijgen draadloos internet op overal van de zaal u hoeft geen instellingen.

Kenmerken
1. vaststellen van de originele creatie D/een temperatuur gecompenseerd auto frequentie controle-technologie (TAFC) de duurzame stabiliteit garanderen dat het WiFi-signaal niet wordt verbroken
2. orgineel creatie VDNS virtueel domein configuratie technologie lost configuratie moeite van de gebruiker.
3. de kleinste WiFi router de grootte is minder dan de helft van de bankkaart zeer nuttig voor zowel zakelijke reis nl huishouden.
4. het voorzien van stroom via USB (DC 5V)
5. lage macht de hele voeding minder dan 4W.
6. specifieke macht levering kabel samen ontmoette Ethernet-kabel twee in

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: