https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

VONETS VAP11G-300 Mini Bridge 300Mbps WiFi WiFi Repeater  Best Partner van IP-apparaat / IP Camera / IP-Printer / XBOX / PS3 / IPTV / Skybox(blauw)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • @
  • @

VONETS VAP11G-300 Mini Bridge 300Mbps WiFi WiFi Repeater Best Partner van IP-apparaat / IP Camera / IP-Printer / XBOX / PS3 / IPTV / Skybox(blauw)

€ 29,95

€ 54,45

45%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 4-8 werkdagen

Verwachte verzenddag is, dinsdag, 16 maart indien besteld binnen 18 uur en 29 minuten!

Over het Product
1. VAP11G-300 is een professionele 300M WiFi repeater die uitvoerig is ontwikkeld door HouTian Network de originele creatie D/A temperatuur gecompenseerd auto frequentie besturingstechniek (TAFC) het opgelost het gemeenschappelijk falen van het traditionele wifi signaal of het wifi producten die gemakkelijk neerzetten van het netwerk controleert u of de duurzame stabiliteit om ervoor te zorgen dat het WiFi-signaal niet wordt verbroken. Het is gebaseerd op IEEE 802.11n standaard bereik van het WiFi-netwerk kunnen uitbreiden biedt de stabiele transmissie tot 300Mbps is ook compatibel met IEEE 802.11b en IEEE 802.11 G norm.
2. VAP11G-300 is een ecologisch nl veilig WiFi signaal repeater. Werken in de repeater modus VAP11G-300 kan worden verdubbeld om uit te breiden van de oorspronkelijke WiFi signaal dekking terwijl het voor de beveiliging van het draadloze signaal het werkingsprincipe zorgen kan is: op de randen van de oorspronkelijke WiFi hot spot signaal dekking de VAP11G-300 dat in repeater modus"vermag zwak WiFi-signaal ontvangt nl vervolgens inzoomen op de normale veilige sterkte nl na optimalisatie foutcorrectie verwerken signaal dekking afstand verdubbeld uitbreiding onder veilig te bereiken. Dit verschilt van de traditionele draadloze signaalversterker - alleen versterkt het signaal nl negeren de draadloze beveiliging.
3. in de werking van de software Houtian netwerk handhaven de consistente eenvoudige gebruiksvriendelijke ontwerp verlaten de uitgebreide van IP-instellingen voor traditionele draadloze repeater met behulp van het virtuele domein configuratie technieken (VDNS) configuratie nl ook ondersteunen de gebruik van IE browser configuration nl PC-specifieke softwareconfiguratie (geen IP-verbinding) over de stappen het is zelfs meer beknopt niet overbodig operaties die sterk vergemakkelijkt het gebruik van verschillende niveaus van gebruiker.

Kenmerken
1. milieu veilige draagbare Minigolf.
2. ondersteuning van de 802.11b/g/n WiFi transmissieprotocol 300Mbps snelheid van de transmissie.
3. professionele intelligente WiFi repeater.
4. WiFi intelligente brug function Wireless switch bekabeld bedrade schakelaar draadloos intelligente schakelaar.
5. WiFi intelligente repeater modus het ondersteunt WiFi hotspots scan automatisch nl WiFi hotspot geheugen functie.
6. steun de wifi hotspot functie uitschakelen
7. ondersteuning van WEB externe firmware-upgrade de nieuwste firmware gratis kunt krijgen.
8. ondersteuning van lokale webbeheer Chinese en Engelse configuratie-interface.
9. het kunnen USB aangedreven makkelijk te gebruiken mobiele stroomvoorziening.
10. vaststelling van de originele creatie D/A-temperatuur gecompenseerd auto frequentie besturingstechniek (TAFC) ervoor te zorgen dat de duurzame stabiliteit om ervoor te zorgen dat het WiFi-signaal niet wordt verbroken.
11. orgineel creatie VDNS virtueel domein configuratie technologie op te lossen van de gebruiker problemen van configuratie.
12. steun verbinden meer dan 20st WiFi terminal op hetzelfde moment.
13. het ondersteunen van WPA-PSK/WPA2-PSK 64/128/WEP beveiligingsmechanisme.
14. de transmissie afstand (metout obstakel): 100m.
15. ingangsspanning: DC 5V-15V hoeft niet extra voeding verminderen van e-afval

"

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: