https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

VGA naar HDMI kabel

Voor een VGA naar HDMI kabel zijn veel verschillende opties en even zoveel situaties om ze te gebruiken. Let er bij de aanschaf dus goed op wat uw nieuwe VGA naar HDMI kabel allemaal wel of niet aankan! Het resultaat is echter wel dat u videosignalen van tal van verschillende VGA applicaties om kan zetten naar een scherp HDMI beeld. Sluit uw pc aan op uw tv voor het kijken van films en series van uw computer op een groot scherm. Met een goede VGA naar HDMI kabel heeft u haarscherp beeld en goed geluid. De beste modellen hebben zelfs de mogelijkheid om kleinere resoluties automatisch naar een full HD 1080p resolutie op te schalen. Let wel dat dit soort techniek vaak een beetje extra kost.

De juiste VGA naar HDMI kabel voor elke situatie

De meest eenvoudige VGA naar HDMI kabel doet niet veel meer dan wat precies op de doos staat. Het is een kabel met een VGA aansluiting aan één kant en een HDMI aansluiting aan de andere. Deze kabels werken alleen op apparatuur die specifiek is gebouwd voor een dergelijke verbinding. Het omzetten van één datatype naar een ander is hierin niet meegenomen.

Een standaard VGA naar HDMI kabel is meestal voorzien van een paar poorten. Een poort voor VGA en HDMI zijn vanzelfsprekend. Daarnaast zitten op deze kastjes ook poorten voor geluid en een 5V power supply. Sommige modellen halen deze 5V uit een USB aansluiting, met een enkeling die ook het geluid op deze manier binnenhaalt.

De meest indrukwekkende VGA naar HDMI kabel heeft ook functies voor schalen ingebouwd. Deze techniek kost extra, maar geeft talloze mogelijkheden voor het aansluiten van apparaten aan uw HD-televisie. Dit geavanceerde model VGA naar HDMI kabel past automatisch de resolutie van het ontvangen signaal aan. Het eindresultaat is altijd een 720p of 1080p signaal, instelbaar op de adapter zelf.

Het is erg belangrijk om goed in beeld te hebben wat uw apparaten nodig hebben voor een werkende conversie van VGA naar HDMI met de juiste kabel. Een beetje research helpt om uw aankoop te informeren en maakt het makkelijk om de juiste VGA naar HDMI kabel in huis te halen.

kabel-mania

Ongeacht het type waar u naar zoekt, wij hebben de beste VGA naar HDMI kabel voor u in huis. Van een eenvoudige verbinding tot een complexe adapter voor beeld en geluid, u kunt het allemaal vinden op kabel-mania.