https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

iPhone 6 kabel

Maak gemakkelijk verbinding tussen je telefoon en laptop met een iPhone 6 kabel. De kabel maakt USB verbinding tussen je telefoon en elk ander apparaat met een USB aansluiting. Met de iPhone 6 kabel wissel je gemakkelijk bestanden uit tussen je iPhone 6 en bijvoorbeeld een laptop, TV of harde schijf. Importeer foto’s, bewaar bestanden of speel je video’s af op het scherm van je TV. Met de iPhone 6 kabel staan al je apparaten in contact met je telefoon en zijn de mogelijkheden eindeloos. De iPhone 6 kabel is klein van formaat en gemakkelijk mee te nemen om op elke locatie verbinding te kunnen maken met je telefoon. Ideaal voor hen die de telefoon gebruiken voor hun werk!

Een iPhone 6 kabel heeft nog een ander belangrijk nut. Met een thuislader, waarin je de kabel steekt, laad je je iPhone op via het stopcontact. Zowel de iPhone 6 kabel als de thuislader kan je bij i-Mania verkrijgen, tegen een aantrekkelijke prijs. Het USB-uiteinde van de iPhone 6 kabel past in de thuislader, die je vervolgens in het stopcontact kunt doen. In plaats van een thuislader kan je ook een bij ons verkrijgbare autolader gebruiken, die in de sigarettenaansteker van je auto past.

Voordelige iPhone 6 kabel

Apple staat bekend om zijn eigen lijn van producten. De kabels van andere telefoonmerken zijn vaak niet compatibel met de ingang van de iPhone telefoons. Hiervoor heb je een iPhone 6 kabel nodig, waarbij duidelijk staat aangegeven dat het geschikt is voor de iPhone. Het andere uiteinde van de kabel is een USB aansluiting, waarmee de telefoon verbonden kan worden met alle apparaten die over een USB poort beschikken, of met een thuis- of autolader met USB. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel bestanden uit te wisselen met de iPhone 6 , of de telefoon op te laden via een thuis- of autolader. Het is altijd handig om een iPhone 6 kabel voorradig te hebben, en met onze scherpe prijzen loont het om er meerdere aan te schaffen, zodat je er altijd één in de buurt hebt.

Met deze kabel haal je het maximale uit de mogelijkheden van je telefoon. Toon de foto’s en video’s die je maakte met je telefoon op een TV scherm, of presenteer ze via een laptop of beamer met behulp van de iPhone 6 kabel. In onze webshop vind je deze kabel tegen een scherpe prijs en van goede kwaliteit. Verbreed je wereld en vergroot de mogelijkheden met je telefoon met de iPhone 6 kabel, waarmee je snel en gemakkelijk contact maakt tussen je iPhone en elk ander apparaat.

Makkelijk bestanden uitwisselen

Er zijn veel redenen om een iPhone 6 kabel te gebruiken. Het maakt het gemakkelijker om bestanden uit te wisselen tussen de verschillende apparaten. Met een iPhone 6 kabel is het overzetten van foto’s, video’s en muziekbestanden een kwestie van enkele seconden. Dit wordt ook wel gebruikt om gemakkelijk bestanden te bewaren op een laptop of harde schijf. En uiteraard wordt een iPhone 6 kabel het meest gebruikt om simpelweg je iPhone op te laden als deze bijna of helemaal leeg is.