https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

HDMI switch

Met een HDMI switch is het mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten op je TV door middel van HMDI. Met dit handige apparaat kom je nooit meer HDMI aansluitingen tekort om game consoles en andere HD apparaten op aan te sluiten. Grote kans datje TV maar beschikt over één of twee HDMI aansluitingen. Het aanbod aan apparaten dat je kunt aansluiten via HDMI is echter enorm, en de kans dat jij er meer bezit dan die twee is aanzienlijk. Met een HDMI switch vergroot je het aantal apparaten dat je kunt aansluiten op je TV.

Meerdere apparaten aansluiten met een HDMI switch

Een HDMI switch sluit je gemakkelijk aan op de HDMI poort in je TV. Van daaruit plaats je het op een makkelijk bereikbare plaats en kan je de poorten van die HDMI switch gebruiken om je apparaten te verbinden met de TV. In onze webshop vind je verschillende soorten. Een HDMI switch met 2, 3 of nog meer poorten. Kies zelf hoeveel poorten je wilt /nodig hebt om al je apparaten aan te kunnen sluiten op je TV. Een ander voordeel van een HDMI switch is de betere bereikbaarheid. De gewone HDMI poort bevindt zich meestal aan de achterkant van de TV en is daardoor lastig te bereiken. Je wilt niet steeds met moeite je apparaten aansluiten via die moeilijk bereikbare HDMI poort. Daarvoor is de HDMI switch ook een oplossing. Sluit deze eenmalig aan op de HDMI poort van je TV, om daarna alle apparaten via de HDMI switch te kunnen aansluiten. Leg de HDMI switch op een gemakkelijk bereikbare plek en heb alle apparaten binnen handbereik!

Koop je HDMI switch via onze webshop en profiteer van de snelle verzending en scherpe prijzen! Er worden zowel switches met als zonder versterker aangeboden. Een HDMI switch met versterker kan het signaal van de verschillende apparaten met elkaar verbinden en versterken, voor een optimale kwaliteit op je TV scherm. Zo ben je ervan verzekerd dat je HD apparaten ook in HD kwaliteit worden afgespeeld op je TV!

Koop je HDMI switch online

In onze webshop vind je een breed assortiment aan HDMI switches. Maak de keuze uit 2, 3, 4 of zelfs 5 of 8 poorten. Ook bestaan er switches die werken op afstandsbediening - gemak dient de mens! Spreek je voorkeur uit en vind wat je zoekt in onze uitgebreide webshop. Toch niet tevreden over het product? Bij ons heb je altijd 14 dagen bedenktijd!