https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

Compact Flash-kaart van 512MB

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Compact Flash-kaart van 512MB

€ 14,95

€ 37,38

60%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden in 4-8 werkdagen.

Verwachte verzenddag is, dinsdag, 2 februari indien besteld binnen 2 uur en 26 minuten!

Productintroductie:
1. de CF-kaart maakt gebruik van flash-technologie en is een stabiele opslagoplossing die geen een batterij vereist om de gegevens die daarin zijn opgeslagen. Voor de opgeslagen gegevens is de CF-kaart veiliger en beschermende dan de traditionele schijf; het is 5 tot 10 keer meer betrouwbaar dan de traditionele schijf en type III PC card en het stroomverbruik van de CF kaart slechts vijf procent van de kleine harde schijven. De CF-kaart werkt vanuit een spanning tussen 3.3V en 5V (met inbegrip van 3 3 v of 5V). Deze uitstekende omstandigheden maken de meeste digitale camera's CF kaarten kiezen als hun favoriete opslagmedium.
2. de CF-kaart is momenteel de meest gebruikte geheugenkaart. Omdat het niet over een station en geen andere bewegende delen is er weinig mechanische storing de opgeslagen opname gegevens veiliger te maken. Het leven van de CF-kaart is ook erg lang dat wil zeggen het gebruik van meer dan 100 jaar kan er ook voor zorgen dat de gegevens intact is. Bovendien is de CF-kaart verbruikt een kleine hoeveelheid elektriciteit slechts vijf procent van de gemiddelde harde schijf. Bovendien is de grote capaciteit hoge snelheid zijn ook zijn grote voordelen.

Parameter:
1. opslag snelheid: 16 keer sneller.
2. compatibele interface: 50 pins.
3. de overdrachtssnelheid: 10m/s lezen schrijven: 4MB/s.
4. Schakel de voedingsspanning: 3 3 v plus of minus vijf procent 5V plus of min tien procent.
5. dimensionale gewicht: 42.8 mm (breedte) x 36.4 mm (hoogte) x 3 3 mm (dikte).
6. Toepassingsgebied: Samsung Pentax Nikon Canon Minolta en andere digitale camera's digitale camera's industriële gereedschapswerktuigen reclame-machines industriële computers en ouderwetse CF kaart digitale camera's op de markt zijn voorkeur.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: