https://www.kabel-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

 

Winkelwagen:

0 item(s)

PULUZ 4 in 1 VLogging live uitzending smartphone video Rig + 4 7 inch 12cm ring LED Selfie Light kits met microfoon + statief mount + koude schoen statief hoofd voor iPhone Galaxy Huawei Xiaomi HTC LG Google en andere smartphones (blauw)

€ 58,95

€ 90,69

35%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-10 werkdagen

Ring LED
1. LED-ring licht kan op de houder worden gemonteerd en overal mee naartoe worden genomen het kan ook op elk moment uit de standaard worden verwijderd de statief kogelkop kan 360 graden roteren kan vrij zijn om aan elke hoek aan te passen (de houder is niet inbegrepen).
2. de ring licht is gemaakt van 40pcs energiebesparende LED-kralen het warmtedissipatie is uitstekend constante huidige aandrijving en hoge kleurweergave verzachten de lichtbron en verbeteren de huidskleur in portretten fotografie.
4.3 kleuren verlichtingsmodus instelbare helderheid voor uw keuze u de kleur en helderheid heel gemakkelijk aanpassen perfecte helderheid kan worden bereikt zonder extra kleurrijke filters te installeren. Drie kleuren van zacht natuurlijk licht verlichten uw schoonheid in verschillende gelegenheden.
5. de USB-poorten kunnen worden gebruikt met meerdere apparaten zoals een computer host laptop mobiele voeding en USB-oplader aansluiten. U zult in staat zijn om te genieten van LED-ring licht op elk gewenst moment gratis.
6. lichtgewicht en draagbaar ontwerp: handig om te gebruiken en te dragen wanneer u reist of werkt buiten etc.
7. de functie van warmtedissipatie: metalen omhulsel zelfs als het wordt gebruikt voor een lange tijd is het niet nodig om te vrezen dat de lamp warm zal zijn.
8. uitgebreide toepassing: het wordt algemeen toegepast op outdoor foto licht vulling licht binnenshuis portret mode advertentie fotografie schieten video etc.

Microfoon
1. de microfoon kan worden bevestigd op de DV met microfoon gat en pad. Het MS stereo-systeem zorgt voor een natuurlijke Sound pick-up. Het leveren van een stereogeluid beeld met uitstekende helderheid.
2. het pickup patroon (dat de breedte van het soundstage beïnvloedt) kan worden ingesteld op 90 of 120 op basis van het geluid.
3. Monteer elk apparaat met een 3 5 mm MIC-socket en een hot shoe.
4. Frequentiebereik: 30-15000Hz.
5. gevoeligheid:-40dB +/-2dB (0dB = 1V/pa bij 1 kHz).

VLogging rig
1. het is een must-have voor jou als je houdt van het opnemen van Video's van hoge kwaliteit. Het maakt het fotograferen van Video's veel gemakkelijker omdat je een veel betere grip hebt met twee handvatten.
2. met 3 standaard schoen montage sleuf u verlichting en microfoon bevestigingen krijgen. Een fantastische tool voor wie behoefte heeft aan hogere kwaliteit telefoons of Video's dicht bij professioneel niveau.
3. het speciale ontwerp zal u in staat stellen om stabiele shots te nemen en unieke levenservaringen vast te leggen
4. een must-have accessoire voor iedereen die zijn filmmaken vaardigheden wil verbeteren met een telefoon die betere beelden fotografeert dan veel high-end camera's. Je hem monteren met elk statief schuif of dollies.
5. compatibel met iPhone 8 plus iPhone X Samsung Huawei de meeste smartphone met of zonder een behuizing van 2 inch tot 3 5 inch breed.

Mini statief houder
1. lichtgewicht en draagbaar ontwerp slechts 150g.
2. gemaakt van dik en stevig kunststof perfect voor het fotograferen van actie sport beelden vanuit een vaste hoek maar kan ook worden gebruikt als handgreep om video of Foto's te schieten met je GoPro compactcamera of smartphone.
3. met het nieuwe drukknop mechanisme u de balhoofd in één snelle intuïtieve beweging positioneren en vergrendelen. Door op de knop te drukken wordt het kogelgewricht vrij te bewegen. Wanneer de knop wordt losgelaten wordt de bal automatisch vergrendeld in de geselecteerde positie.
4. met deze solide constructie biedt het een veilige basis in elke situatie en de rubberen voetjes garanderen een stabiele en slip-Free op elk oppervlak.
5.1/4 inch universele schroef compatibel met Canon/Nikon/Sony/Pentax compactcamera's en andere lichtgewicht DSLRs met 1/4 inch draad; geschikt voor GoPro 5/4/3 + en iPhone Galaxy Huawei Haweel en andere smartphones.
6. Max belasting: 1kg.
7. grootte: 17 3 * 5.5 * 4.3 cm.

Ring LED specificaties
1. aantal kralen: 40pcs
2. lamp kraal model: 2835
3. helderheid van de lamp: 24-26lm
4. wit lichtkleur temperatuur: 6500K
5. warmwitte kleurtemperatuur: 3200K
6. vermogen: 4-8W
7. spanning: 5V
8. geeft aan: Ra > 82
9. dimbereik: 1%-100%
10. shell materiaal: aluminium
11. afmetingen: buitendiameter 120mm. binnendiameter 86mm
12. voeding: USB-poort voeding