Hey, da’s handig. Ik had dat nog niet eerder gezien. Ja, ik heb het over die wireless opslag kaartlezer met geheugenopslag bij Kabel-Mania! Dit super-coole kleine wonderdoosje is een soort WiFi flashdrive voor smartphones, tablets en computers.

Stel je een flash drive voor die je nooit meer hoeft in te pluggen, behalve om hem op te laden.

Het is ideaal voor als je op reis gaat! Deze geheugenkaartlezer kan dan heel simpel via WiFi tezamen met jouw mobiele telefoon gebruikt worden. Het geeft jou de mogelijkheid om op elk gewenst moment al jouw video’s, afbeeldingen, Excel, PDF of Doc bestanden te uploaden of te bekijken.

Deze draadloze flash drive van Kabel-Mania is een uniek apparaatje om snel het probleem van onvoldoende opslagcapaciteit op de mobiele telefoon of  tablet op te lossen. Je kan namelijk heel snel bestanden van al jouw mobiele apparaten overhevelen via MicroSD/TF kaarten om er zo extra ruimte op vrij te maken.

Het uploaden en downloaden via de draadloze WiFi verbinding werkt snel en gemakkelijk. Zelfs als je buiten bent, kan je gemakkelijk jouw foto’s, films en muziek met vrienden delen. Dus wees niet egoïstisch met al die selfies van je, jouw unieke presentaties of al het andere wat je kunt of wilt delen!

Maar let op: de signaalsterkte van het WiFi  signaal hangt uiteraard wel af van de omgeving en de afstand die jij gebruikt met dit apparaat.

Het in gebruik stellen van de wireless WiFi kaartlezer is ook heel eenvoudig. Download de iOS of Android compatibel APP (WiFi U-driver, of als alternatief WiFi Cloud) op jouw mobiele telefoon of  tablet en vergeet niet een MicroSD / TF kaart van maximaal 256GB in zijn ingebouwde kaartlezer te plaatsen.

Je kan het overigens ook gebruiken als een bekabelde flash drive via een USB kabel verbinding met je PC of laptop.

Kabel-Mania levert twee verschillende type wireless WiFi kaartlezers: de iBank Mini en de BOX ONE. Ze zijn beide behoorlijk klein en in diverse modieuze kleuren verkrijgbaar, dus kan je het zonder zorgen heel modebewust in je moderne tas meedragen.

Ben jij op zoek naar een draadloze real-time data lezer en back-up mogelijkheid, dan is zo’n wireless opslag kaartlezer van Kabel-Mania.nl de ideale privé opslag voor jou!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=wireless+opslag+kaartlezer

PS. Deze wireless opslag kaartlezer is compatibel met Android 3.0 en iOS 5.1.1 of hoger