Werk jij ook graag wanneer je op pad bent, maar heb je een hekel aan typen op jouw tablet’s schermtoetsenbord? Wij van Kabel-Mania hebben in onze collectie dan precies het juiste ding voor jou: een wireless keyboard.

Natuurlijk typen

Zo’n draadloos toetsenboard sluit naadloos op jouw iPad of ander type tablet aan, waardoor jij een volledige toegang krijgt tot alle toetsen die je nodig hebt om te typen zonder dat jouw vingerruimte verkrampt klein of onnatuurlijk aanvoelt.

Ga hier bij ons op zoek naar allerlei handige toebehoren voor moderne digitale nomaden. Werk comfortabel met deze accessoires waar jij je maar ook ter wereld bevindt.

Productiviteit

Hoe kan ik productiever zijn voor mijn werk? Ze zeggen wel dat korte pauzes vaker kunnen helpen om productiever te zijn op het werk.

Maar dat is niet alles wat nodig is. Ongeacht wat je werk ook inhoudt, vereist het soms een beetje extra motivatie om goed aan het werk te blijven. Maar maak je geen zorgen hoor: Onze Kabel-Mania technologie is hier om jou daarbij te helpen!

Dankzij technologie kunnen we namelijk op meer plaatsen werken dan enkel aan ons bureau. Van werken in de trein in jouw mogelijk woon-werkverkeer situatie, tot het werken in het vliegtuig alvorens jij op vakantie bent. De gehele wereld is nu jouw eigen kantoor!

Relaxed

En alhoewel het werken op afstand vol voordelen is, zoals heerlijk relaxed werken in je eigen pyjama, kan een laptop soms net even wat te veel ruimte in beslag nemen.

Plus diegenen onder ons die op hun iPad of tablet werken, kennen wel de extra moeite van het typen van e-mails en/of zakelijke voorstellen op het beeldscherm.

Efficiënter

Daarom hebben wij van Kabel-Mania een ultiem wireless keyboard om jou onderweg een stuk efficiënter te kunnen laten werken.

Alles voor on-the-go

En naast draadloze toetsenborden zijn er nog tal van andere tablet accessoires die jou on-the-go naar een grotere productiviteit zullen verheffen. Van een Bluetooth muis of reislader tot het vinden van de juiste beschermende hoes, we hebben het hier allemaal bij Kabel-Mania.

wireless keyboard