Het lijkt wel alsof het internet tegenwoordig overal is en waarschijnlijk is dat omdat het echt zo is.

De vooruitgang in de mobiele technologie heeft het veel makkelijker en goedkoper gemaakt om het internet op de weg te gebruiken dan dat het vroeger mogelijk was. Vandaag de dag zijn er meer manieren dan ooit om WiFi in je auto te kunnen krijgen.

Je kan uiteraard je eigen mobiel gebruik en een hotspot creëren, wat een hoop on-sociale toestanden met een niet werkende telefoon na het drainen bij een lege batterij kan veroorzaken. Nee, de meest betrouwbare manier om WiFi in je auto te krijgen, is uiteraard het semi- permanent installeren van een speciaal draadloos modem en router in je wagen.

Kabel-Mania.nl biedt om die reden de classy en bekwame Huawei E8377s draadloze 4G en 3G router met een hoge snelheid van 150Mbps. Deze handige Huawei E8377 “WiFi-daddy” is speciaal ontworpen voor het gebruik in de auto en biedt als “WiFi-papa” zijn kindertjes een goedkope hotspot router met LTE. De E8377 Carfi kan direct via de sigarettenstekker aangesloten worden, wat dan ook ogenblikkelijk een fijne vaderlijke permanente oplossing voor een draadloosnetwerk in de auto levert.

Daarnaast heeft Kabel-Mania.nl ook een eenvoudiger en goedkopere 3G WiFi router in het assortiment die via een standaard USB poort contact maakt en zelf ook moederlief via USB een apparaat voedt. Deze “WiFi-mama” is alleen even iets langzamer, maar maakt haar WiFi kroost desondanks kinderlijk eenvoudig gelukkig.

Voor de fijnste “WiFi daddy of mama” in de auto surf je naar jouw eigen Kabel-Mania.nl familie!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=wifi+car+router