Waarop jij op moet letten in een Bluetooth beanie smart hat

Sound. Je koopt een Bluetooth beanie smart hat omdat jij niet alleen jouw hoofd warm wilt houden, maar alsook naar muziek wilt luisteren. Een beetje redelijke geluidskwaliteit is dus van belang, maar het gaat in eerste instantie natuurlijk om het gemak.

Speelduur. Net als dat jij op het gebruikte materiaal en het ontwerp let, kijk je natuurlijk ook ernaar hoe lang het luisterplezier aanbiedt. Plus welke mogelijkheid je hebt om het tussen de luistersessies op te laden.

Ingebouwde microfoon. Misschien is één van de meest belangrijke functies in een Bluetooth beanie hat de ingebouwde microfoon te noemen, aangezien gebruikers daarmee handsfree kunnen bellen.

Hieronder lees je iets meer over een Bluetooth beanie smart hat van Kabel-Mania en de mogelijkheden hiervan:

De my-call Bluetooth headset muts

Deze hoge kwaliteit gebreide muts houdt je hoofd lekker warm en stelt je daarnaast in staat om lekker naar je lievelingsmuziek te luisteren zonder dat jij een extra koptelefoon hoeft te dragen

De ingebouwde Bluetooth stereoheadset biedt jou een geweldige geluidskwaliteit en doet dit in stijl met comfort. Deze smart hat is perfect voor in de gym, bij fitness, buitentraining en zo.

Denk maar aan: Hardlopen, skiën, schaatsen, wandelen, kamperen, de hond uitlaten... Of wat jij anders maar wenst te doen in de frisse lucht.

Het is eenvoudig en snel te koppelen met mobiele telefoons, tablets en andere Bluetooth apparaten. En terwijl jij beweegt kan je toch nog simpel door jouw afspeellijst gaan, oproepen beantwoorden en ophangen zonder jouw telefoon te hoeven gebruiken.

De ingebouwde oplaadbare Li-ionbatterij biedt een lange spreektijd of speelduur, met weinig oplaadtijd en levert een langdurige standby mogelijkheid. De USB oplaadkabel is reeds inbegrepen.

Het wordt heel gemakkelijk in één enkele maat geleverd die in de meeste gevallen goed past en het is alsook wasbaar na het verwijderen van de elektronische smart unit.

Andere slimme mutsen

Verder levert Kabel-Mania nog andere smart mutsen, zoals bij voorbeeld een gekleurde beanie hat met een geweefd, golvend of vierkantig patroon. Jij zal hier niet alleen geweldig mee uit zien, maar jouw hoofd en oren blijven uiteraard aangenaam tegen de kou beschermd terwijl je naar jouw favoriete muziek luistert.

Laat die coole soundtrack van je dan maar lekker draaien terwijl je wacht op de bus, jogt in de kou of gewoon lekker een mini-party (met jezelf) beleeft in de buitenlucht.

Goed gemutst!

Je begrijpt het al: Jij moet er niet met de muts naar gooien als je de juiste beanie smart hat in je bezit wilt hebben, maar door de juiste keuze via Kabel-Mania te maken zal ook jij goed gemutst door het leven gaan! En dat is evenzo smart te noemen... Of heel slim en modern voor als jij dat liever hebt!

smart hat

Met wat hulp van lifewire en zo.