Als jouw afstandsbediening zoek is of niet meer werkt, dan hoef jij niet beslist een kostbare originele vervangende versie bij de TV fabrikant te kopen. Er zijn hier in de universal remote collectie bij Kabel-Mania diverse universele afstandsbedieningen verkrijgbaar die compatibel zijn met veel TV toestellen.

Basisfuncties

Maar houd er rekening mee dat een universal remote niet altijd een volledige vervanging is voor het origineel. Sommige regelen enkel de basisfuncties, terwijl andere toch nog toegang bieden tot geavanceerde instellingen voor beeld, geluid, netwerk en Smart TV of home control functies.

Een universele afstandsbediening maakt het uiteraard eenvoudiger om jouw TV en eventueel andere componenten te bedienen. Kabel-Mania biedt daarom diverse universele afstandsbedieningen aan.

Universeel

Universele afstandsbedieningen zijn niet altijd merkspecifiek, dus kan jij deze gebruiken met elk TV model van bijna elke elektronicafabrikant.

De meeste universele afstandsbedieningen werken met meerdere apparaten, opdat ze dan jouw TV, kabelbox en andere randapparatuur zoals DVD spelers en streaming apparaten kunnen bedienen. Maar zorg er dan wel voor dat jij allereerst controleert of jouw apparaten wel compatibel zijn...

Installatie

Afhankelijk van het aantal apparaten dat jij met jouw afstandsbediening gebruikt, kan de oorspronkelijke installatie enige tijd in beslag nemen.

Universele afstandsbedieningen worden soms geleverd met een codenummers lijst voor diverse apparaten van fabrikanten. Jij moet dan daarin ieder apparaat dat jij wenst te gebruiken opzoeken en vervolgens de juiste code op de universal remote invoeren.

Mini-ramp

Kortom, er is jou iets vervelends overkomen: een mini-ramp! Je bent de afstandsbediening van jouw TV zoekgeraakt of het is kapot.

En ook al is de TV afstandsbediening zoals wij die kennen slechts om één simpele reden gecreëerd, namelijk de wens van iemand om al die vervelende TV advertenties te dempen, want dit verpestte echt wel al zijn plezier in TV kijken...

Dat wil echter nog niet zeggen dat jij iedere keer uit je luie stoel moet kruipen om zelf ook iets op de TV te regelen!

Moderne mens

Nee hoor! Wees maar niet bang. Jij kan jouw afstandsbediening nu via Kabel-Mania met een universal remote vervangen. En je hebt natuurlijk allerlei opties! Want zo zijn wij nou éénmaal, want ons Kabel-Mania  gemak dient nou eenmaal de moderne mens!

universal remote

remote controller TV

Bevat info van o.a. lifewire