Wie kent ‘m nou niet: de beroemde sleutelhanger? Deze sleutelhanger is een soort kleine ketting, meestal vervaardigd van metaal, met daaraan veelal een klein item om het uniek te maken.

Sleutelhangers zijn één van de meest voorkomende souvenir en reclame items. Sleutelhangers worden vaak gebruikt om bedrijven te promoten. Een standaard reclame sleutelhanger draagt dan de bedrijfsnaam en contactgegevens, plus vaak een logo.

Maar sleutelhangers houden ook vaak echt sleutels vast, het draagt ook niet voor niks de sleutelhanger naam, want het is daarmee een item dat vaak veilig door de eigenaar met zich meegedragen wordt of dicht binnen handbereik weggelegd wordt.

Sommige personen bevestigen hun sleutelhanger soms aan hun broekriem (of riemlus) om zo een mogelijk verlies te voorkomen of om er snel toegang toe te verkrijgen.

Veel sleutelhangers bieden dan ook functies waarmee die eigenaar dan heel gemakkelijk toegang toe wenst te hebben. En dat is juist wat Kabel-Mania  hier vandaag promoot.

Sleutelhanger alarm

De sleutelhanger is dan ook de perfecte plaats voor een eigen persoonlijk alarm. Zo biedt Kabel-Mania het compacte en licht van gewicht DOBERMAN alarm. Welnee, dit is niet een hond maar wel een waakzaam sleutelhanger alarm die prima meehelpt bij zelfverdediging.

Wanneer jij je in het openbaar onveilig voelt, dan kan je er heel simpel een noodsignaal mee activeren. Er zal vervolgens een luid 100 decibel geluidssignaal verspreid wordt. Op deze wijze maak je jouw benauwde situatie al snel duidelijk naar anderen en kan jij jouw veiligheid al snel vergroten!

MicroDrive USB sleutelhanger

Jezelf veilig houden is heel belangrijk, maar jouw persoonlijke data beschermen is een ook niet te onderschatten taak. Hoe handig is het dan ook niet om jouw belangrijkste documenten heel dicht bij je te dragen op een USB sleutelhanger.

Kabel-Mania levert allerlei USB sleutelhangers tot wel 128GB, welke in sommige gevallen waterproof, schokbestendig en anti-magnetisch zijn. Zo weet je, dat zolang jij deze maar veilig bij je houdt, jouw persoonlijke digitale gegevens veilig zijn!

USB datakabel sleutelhanger

Ben jij wanneer je op pad bent ook altijd jouw USB data en oplaadkabel kwijt om jouw mobieltje op te laden of gegevens over te dragen? Wat is het dan niet fijn dat jij hier bij Kabel-Mania een ideale en unieke USB sleutelhanger kan vinden die dit probleem heel snel oplost.

Er zijn hiervan USB 2.0 uitvoeringen met aan de ene kant een standaard USB connector, plus aan de andere zijde een USB-C connector of Micro-USB.

Zo’n ultra-moderne Kabel-Mania sleutelhanger van Kabel-Mania is een kleine hulp in nood en soms zelfs een levensredder! Waarmee kan het jou van dienst zijn?

sleutelhanger