Heb jij moeite om rond te reizen in een land waar je de taal niet van kent? Welnu, je hoeft hier nu niet meer over in te zitten! Want met deze spraak vertaler van Kabel-Mania kan jij nou wel heel eenvoudig in heel veel talen communiceren!

Taalwonder

Met deze T8 spraak vertaler kan jij namelijk simpelweg in jouw eigen taal spreken en het door dit vernuftige apparaat in de gewenste taal naar keuze vertalen. Er zijn 33 talen beschikbaar, namelijk:

Chinees, Engels, Hindi, Russisch, Spaans, Thais, Koreaans, Japans, Duits, Frans, Italiaans, Arabisch, Portugees, Deens, Tsjechisch, IJslands, Kroatisch, Afrikaans, Indonesisch, Catalaans, Baskisch, Filippijns, Galicisch, Zoeloes, Litouws, Hongaars, Nederlands, Noors, Pools, Roemeens, Slowaaks, Slovenië, Fins, Zweeds, Vietnamees, Turks, Grieks, Bulgaars, Servisch, Oekraïens, Hebreeuws, Farsi, Armeens, Bengaals, Khmer, Lets, Nepalees, Singalees, Swahili en Tamil.

Wow... Dat zijn zeker heel wat taal mogelijkheden! En of jij nou in een ander land rondreist of een nieuwe taal probeert te leren, dit unieke high-tech apparaat levert nauwkeurige vertalingen in minder dan een seconde.

Om deze reden is het daarom jouw beste partner voor wanneer jij in een vreemd land naar services zoekt of om een routebeschrijving vraagt. Het is eveneens klein genoeg om in je jaszak te steken en geeft je een batterijduur van 30 uur.

Kenmerken

  • Deze slimme spraak vertaler gebruikt geavanceerde spraakherkenningstechnologie om eenvoudig communicatie in verschillende talen mogelijk te maken. Vertaal al jouw spraak in een hoogwaardige vreemde taaltekst en verzend deze vervolgens naar zijn spraakuitvoer
  • Het ondersteunt eveneens vertaling van tekst naar tekstvertalingen
  • Via een draadloze Bluetooth verbinding maakt het contact met jouw telefoon en maakt hierbij een draadloze transmissie bereik tot 10 meter mogelijk
  • Het is compatibel met de meeste iOS en Android smartphones
  • De vertaler is duurzaam en oplaadbaar via zijn ingebouwde 3.7V 750mA oplaadbare batterij. Het heeft een laag stroomverbruik en is via zijn connectors gemakkelijk op te laden
  • Klein en fijn: Het is handzaam, compact en draagbaar, dus gemakkelijk mee te nemen waar jij ook bent of waar je naartoe reist

Kortom, de T8 is een high-tech product, een real-time interactieve spraak vertaler die in veel talen kan vertalen voor studie doeleinden, reizen, zaken transacties en internationaal vergaderen.

Met behulp van zijn intelligente spraakherkenningstechnologie kan al het ingesproken geluid worden omgezet in tekst en tegelijkertijd worden verzonden naar een digitale spraakuitvoer.

Taal assistent

Kabel-Mania biedt jou via deze spraak vertaler een duidelijke geluidskwaliteit, zonder ruis en is zo een perfecte linguïstische assistent!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=spraak+vertaler