Wat is snel laden

Snel opladen via een snelle lader is een technologie voor het beheren van de vermogensafgifte om ofwel een hoger niveau van stroom toe te staan of om de spanning te verhogen die naar de batterij van mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet stroomt.

Ook bekend als snel laden op basis van de speciale technologie van Qualcomm, adaptieve charging en turbo charging op basis van de respectieve standaarden van Samsung en Motorola, VOOC flash charging van Oppo, en de supercharge techniek van Huawei.

Hoe je het snel laden ook noemt: Het maakt snel en efficiënt laden van batterijen mogelijk!

Verbetert bruikbaarheid en mobiliteit

Snel laden via een snelle lader van Kabel-Mania verbetert de bruikbaarheid en mobiliteit van mobiele apparaten.

Apparaten zoals smartphones en tablets kennen geavanceerde computermogelijkheden. Dankzij deze steeds groter wordende rekenkracht wordt er alsook steeds meer vermogen vereist.

Veel van deze apparaten zouden niet eens één dag meegaan bij matig tot zwaar gebruik. En zo’n smartphone of tablet is in feite een nutteloos ding als de batterij leeg raakt...

Snel opladen via een snel lader biedt een goede oplossing. Deze fijne technologie maakt opladen handiger door de tijd die een batterij nodig heeft om een aanzienlijke hoeveelheid stroom te verkrijgen, welke nodig is om een mobiel apparaat te bedienen, flink te verminderen.

Bevordert het gebruik van hoge capaciteit batterijen

Verschillende smartphones en tablets welke momenteel op de markt zijn bevatten een hogere batterijcapaciteit dan de meeste van hun tegenhangers vanwege hun grote IPS of Amoled scherm en/of veeleisende (en dus uitputtende) hardwarespecificaties.

Het probleem met apparaten met een hoger dan gemiddelde batterijcapaciteit is dat ze langer de tijd nodig hebben om volledig op te kunnen laden.

Maar omdat het snel laden via een snelle lader de mogelijkheid biedt om zoveel mogelijk lading te leveren gedurende een kortere laadperiode, maakt deze technologie de batterijen met een hogere capaciteiten behoorlijk praktisch!

Minder oplaadtijd

Bij een standaardbatterij en oplader duurt het normaal uren alvorens een batterij van 20 tot 100 procent volledig opnieuw opgeladen is. Snel laden via een snel lader van Kabel-Mania duurt slechts een uurtje of nog minder en wordt zo dus meestal compleet voltooid tijdens een geplande pauze of lunch.

Ga dus ook voor een snel lader van Kabel-Mania wanneer je lekker snel wilt opladen, of wanneer je graag een tweede lader wenst voor op het werk of zo. Maar vergeet uiteraard één ding niet: Jouw mobiel of tablet moet deze functie uiteraard wel ondersteunen... En compatibel zijn met de snel lader die jij bij Kabel-Mania uitkiest!

snelle lader

Via: profolus