Het hebben van een slimme elektronische gadget om je pols kan echt een groot verschil maken in jouw gezonde moderne bestaan. Het is zodoende per direct heel leuk en verstandig om via één van de smart wristsbands van Kabel-Mania jouw gezondheids- en fitnessregime op een interessantere manier te handhaven.

Laten we hieronder eens naar een aantal interessante smart wristbands exemplaren kijken:

S908 GPS Bluetooth smart band

De S908 van Kabel-Mania is een betaalbare fitness tracker met GPS en hartslagmeter functies. De algehele bouwkwaliteit is uitstekend te noemen. Zijn knoppen, de polsriem en het schermpje stralen allemaal het uiterlijk van een premium product uit.

Een ander iets wat direct opvalt aan de S908 is zijn grote OLED touch screen LCD schermpje. Dit scherm is groter dan de schermpjes van veel andere fitnesstrackers. Daardoor verkrijg je een beter zicht op de weergegeven tekst en details op het scherm. Het contrast en kijkhoeken zijn alsook goed.

608HR smart watch met touchscreen

Dit budget horloge kan jouw dagelijkse hartslag activiteit bijhouden met diverse metingen zoals stappen, afstand, verbrande calorieën en actieve minuten. Maar deze 608HR biedt daarnaast ook veel nuttige functies aan, zoals een slaapmonitor, slimme wekker, sedentaire alert, telefoon vinder, plus een zogenaamde ‘anti-lost’ melder.

S3 sjieke smart band voor dames

Het dames oog wil natuurlijk ook wat en zo is er speciaal voor de ladies de S3 Smart Band met een speciaal ovaal uiterlijk. Het is leverbaar in zwart, goud en roze getinte uitvoeringen. Het beschikt over Bluetooth 4.0, is IP67 waterproof en bevat een hartslagmeter. Deze armband kan eveneens de camera van je smartphone bedienen om zo bijvoorbeeld een selfie te maken.

F07 Bluetooth smart armband

Deze modieuze F07 smart band, welke in vele leuke kleurtjes leverbaar is, heeft een kleurenscherm, bloeddruk en hartslagmeter, calorie plus stappenteller en nog veel meer handige functies. Het is ook nog eens volledig waterbestendig.

High tech wearable

Een fitnesstracker is ideaal als je geïnteresseerd bent in een wearable om oefeningen en activiteiten bij te houden. Smart wristbands van Kabel-Mania zijn hier erg goed in. Het is idem dito een prima high tech vervanging voor jouw horloge.

Aangenaam gezond bij de tijd blijven begint bij Kabel-Mania!

smart wristbands