Het is bijna 2020. Een jaargetal die niet alleen super futuristisch klinkt, maar natuurlijk ook direct verbonden is aan high tech gadgets en allerlei technologische snufjes, zoals die van de moderne smart watch collectie van Kabel-Mania.

Geeky accessoire

En als jij denkt dat een smart watch een nutteloze geeky accessoire is, nou laten we jou dan nu direct vertellen dat de tijden al snel heel gunstig veranderd zijn en dat deze coole wearables op dit moment bijna net zo goed bij de algemene mode passen als al hun analoge tegenhangers of voorlopers...

Een smartwatch van 2019 is de ultieme smartphone accessoire en ook zelfstandig staan ze uiteraard hun mannetje. Het assortiment smartwatches van Kabel-Mania kan jou natuurlijk de tijd vertellen, maar ze kunnen eveneens belangrijke meldingen rechtstreeks naar je pols sturen, je fitnessstatistieken bijhouden en nog een heleboel meer.

Een smartwatch van Kabel-Mania kan heel veel trucs uitvoeren. Sommigen kunnen zoeken op het internet, als voice recorder gebruikt worden, jouw locatie volgen met GPS of zelfs je hartslag controleren om zo jouw algehele gezondheid te kunnen beschermen.

Voordelen smart watch

Welnu, wat maakt de smartwatch een waardevolle investering? Nou laten we dan maar beginnen met de vermelding: Een smart watch is een ultiem reismaatje voor om jouw pols!

Ben jij bijvoorbeeld jouw mobieltje even kwijt? Druk dan effe op een paar knopjes op je slimme horloge om het binnen een paar tellen te kunnen vinden. Want de meeste smart watches hebben een ‘vind telefoon’ functie, waarmee je ‘m mee kan bellen wanneer jij dat maar wenst.

Heel veel smart watches beschikken direct al over fitness-tracking functies. Hiermee kan jij heel prima al jouw fitnessdoelen bijhouden. Dus als jij er ooit al aan zat te denken om een fitnesstracker of een stappenteller aan te schaffen, dan kan jij die gedachte nu vervangen door te denken aan een slim horloge van Kabel-Mania.

En als jij met een smart watch om jouw pols loopt, hoef jij ook niet langer meer jouw telefoon uit je jas- of broekzak te halen om berichten te ontvangen of direct een telefoontje te beantwoorden.

Dat is vooral handig voor als jij aan het sporten bent of in een andere situatie waarin het dragen van een telefoon soms gewoon even ietwat lastig is.

Sommige horloges beschikken alsook over spraakondersteuning. Da’s net zoiets als iets wat jij ooit in Star Trek zag. Zo kan jij nu ook met je pols praten om op deze wijze met iemand te communiceren die duizenden kilometers ver weg kan zijn!

Plus wie wil nou niet al hun Facebook, Twitter, WhatsApp, SnapChat of andere sociale meldingen via hun pols horloge kunnen zien? Voor sommigen gadget en social media lovers is dit echt een ‘must have’ functie.

Al overtuigd?

Als jij nog nooit eerder zo’n smart watch had gebruikt, dan zou jij nu wel overtuigd moeten zijn van hun vele voordelen! Dus indien jij net zoals vele anderen een fan bent van mobiliteit en gebruiksgemak, dan is er niets beters dan om te kiezen voor een modieuze smartwatch van Kabel-Mania om jou altijd ‘connected’ te houden!

watch

Bronnen: techradar & smartgeekwrist