Een slimme armband met een fitness tracker is een unieke wijze hoe de hedendaagse technische wereld een goed gevoel terug kan geven.

Want met al die luiheid die onze laptops en smart-tv’s kunnen genereren, is een slimme armband één van de weinige gadgets die jouw kwaliteit van het leven alleen maar kan verbeteren... Mits je deze uiteraard juist gebruikt.

Een fitness tracker zal het vet op het lichaam niet voor jou verkleinen, maar het kan vaak wel een flink scala aan statistieken over jouw lichaam verzamelen die jou kan motiveren om een gezondere levensstijl aan te nemen en jou vervolgens een verbonden actieplan geven om dit allemaal voor elkaar te krijgen.

De feel-good-factor heeft die fitness-tracker enorm populair gemaakt. Een slimme armband houdt jouw algehele gezondheid en conditie goed in de gaten, maar dit is soms slechts een fractie van wat het allemaal kan.

Daarom is hieronder een opsomming van waar een smart bracelet of slimme armband goed voor kan zijn:

Hartritmemonitor. Een ingebouwde hartslagmeter is een functie die steeds meer activity trackers in zich hebben en is daarmee gericht op diegenen die hun actief leven serieus nemen en kan assisteren bij het trainen plus als indicator van stress. Een hartslagmeter helpt jou om je prestaties en gezondheid nauwkeuriger te volgen.

Slaaptracking. Slaaptracking is een vrij standaardfunctie geworden in een moderne slimme armband. Sommige fitness trackers moeten echter handmatig naar de slaapmodus overschakelen om de tracking hiervan mogelijk te maken.

Smartphone compatibiliteit. Wanneer jij jouw slimme armband wilt synchroniseren met je smartphone, moet je wel eerst even de compatibiliteit controleren. De meeste fitness trackers zijn gelukkig compatibel met Android en iOS.

Oproep- / berichtherinnering. Wanneer er een SMS-bericht of een binnenkomend gesprek op jouw mobiel binnenkomt, dan trilt de slimme armband en wordt het nummer of de naam van jouw contact weergegeven.

Apps. Over het algemeen is er altijd wel een bijbehorende app bij een slimme armband. Het aantal apps met hun ingebouwde mogelijkheden varieert enorm per apparaat, dus kies de juiste uitvoering welke aansluit bij al jouw wensen.

GPS. Voor de meest nauwkeurige fitness tracking is een slimme armband met GPS een must. Terwijl standaard trackers redelijk nauwkeurig zijn met afgelegde afstanden en snelheden, kunnen de resultaten vaak inconsistent zijn. Als je jouw statistieken per direct wenst te verbeteren dan zijn nauwkeuriger gegevens natuurlijk van essentieel belang. Een slimme armband met GPS helpt jou daarom beter mee om dit alles optimaal te realiseren.

Wees smart en maak nu ook heel gezond gebruik van een slimme Kabel-Mania armband in jouw actieve office leven!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=slimme+armband