Selfies nemen is vandaag de dag behoorlijk simpel te noemen. Om een goede foto van jezelf te maken had je vroeger nog vaak wat extra hulp nodig. Nu heb je enkel nog een smartphone met een camera nodig . Maar om pas echt geweldige selfie opnamen of een live stream te kunnen creëren, is het heel verstandig om gebruik te maken van een selfie lamp met houder van Kabel-Mania!

Flexibel gebruik

’s Avonds of ‘nachts live streams maken of gewoon een geweldige selfie maken in een donkere omgeving maken gaat alletwee geweldig met een selfie ring verlichting van Kabel-Mania.

Het is dan ook zowat een professionele tool te noemen! Het maakt hierbij niet uit of jij een live stream vast legt of opneemt met een smartphone of computer.

Een flexibele selfie ring lamp met GSM houder is absoluut een perfecte video tool voor live streams via Facebook, YouTube, Twitter, Snapchat, FaceTime, enz.

Flexibele arm & houder

Met zijn 360 graden roterende smartphone houder en wel heel flexibele armen kan je de selfie standaard wel heel super eenvoudig in iedere gewenste hoek aanpassen. Dit alles naar beneden, in portretstand of in een landschap opstelling.

En dit alles uiteraard handsfree! De mobiele telefoon houder is overigens compatibel met een willekeurige smartphone tot een breedte van ongeveer 9 cm. Daarmee is deze telefoongreep bevestiging geschikt voor bijna alle type mobieltjes, met of zonder hoesje!

Dimbare verlichting

Er zijn meerdere instellingen beschikbaar voor allerlei verlichtingstinten en helderheid. Dit alles zorgt voor een heel goed uitziend uiterlijk!

Er zijn drie verschillende kleuren in te stellen met ieder tien helderheid niveaus voor welke jij ook maar het liefst zou willen gebruiken. Allemaal om jou er zo goed mogelijk uit te laten zien!

Afstandsbediening

Met de draadloze afstandsbediening kan jij nou wel heel comfortabel foto’s maken tot op een afstand van maximaal tien meter. Dit is zeer zeker perfect te noemen voor het maken van onder meer selfies, groepsfoto’s, allerlei filmpjes, live streams of vlogs!

Selfie beelden

Dus neurie nu maar even vrolijk mee bij de gedachte van al deze mogelijk perfecte selfie beelden:

“Selfies in the stream, that is what we are...  No one in between, how can we be wrong... Float away with me... In my selfie world...  As we rely on our Kabel-Mania selfie tool, ah ha... From one selfie lover to another, ah ha!”

Nou da’s me toch ook wat. Wat een een goed uitziende selfie live stream wel niet teweeg brengen kan!

Kabel-Mania denkt natuurlijk wel actief met al jouw selfie acties mee!

live stream

selfie