Heb jij in sommige delen van je huis problemen met het verkrijgen van een solide en betrouwbaar WiFi signaal? Dan kan een WiFi repeater de oplossing voor je zijn.

Met een dual band WiFi-repeater van Kabel-Mania.nl kan je het dekkingsgebied van jouw WiFi netwerk effectief verdubbelen. Je kan op deze manier de uiterste hoeken van jouw huis of kantoor bereiken, op verschillende verdiepingen bereik creëren of zelfs de dekking uitbreiden in een grote tuin.

Wat is het verschil tussen een WiFi booster, repeater of extender? WiFi boosters, repeaters en extenders doen meestal hetzelfde: het zijn allemaal apparaten om de WiFi dekking te verbeteren. Er is niet een duidelijk gedefinieerd verschil tussen deze apparaten. Het hangt er maar net vanaf hoe hun fabrikanten ze omschrijven.

Hoe werkt een WiFi repeater? Een WiFi Repeater bevat effectief twee draadloze routers, vergelijkbaar met de draadloze router die je al in jouw huis of kantoor hebt. Eén van deze draadloze routers pikt het bestaande WiFi netwerk op. Vervolgens wordt het signaal overgedragen aan de andere draadloze router, die het versterkte signaal verzendt.

Hoe installeer ik een WiFi repeater? WiFi repeaters zijn zeer eenvoudig te installeren. Het enige wat je hoeft te doen is de repeater op een locatie te plaatsen die jouw bestaande WiFi netwerk kan ontvangen en er vervolgens de voeding op aansluiten.

Je kan dan vervolgens via jouw computer inloggen op deze WiFi-repeater en de inloggegevens en het wachtwoord van het bestaande WiFi netwerk invoeren, opdat de WiFi-repeater kan worden aangesloten en het signaal kan uitbreiden.

Het is fijn om te weten dat WiFi repeaters dezelfde beveiligingsniveaus bieden als traditionele WiFi routers (WEP, WPA, WPA2, enz.).

Heb jij last van een “dode” WiFi zone in jouw huis? Geen probleem, breng het dan toch tot leven via een behoorlijke dual band WiFi-repeater boost van Kabel-Mania.nl

Kabel-Mania.nl brengt op deze wijze altijd wel flink wat WiFi leven in de PC brouwerij bij je thuis!!!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=repeater