Ik ga op reis en ik neem mee... is een geheugenspelletje dat niet alleen heel handig is om je geheugen te testen, maar wellicht ook om te bepalen wat voor soort artikelen reuze handig zijn om echt mee te nemen in je reis kit voor als je op pad gaat.

Bankpas: check! Smartphone: check! Reislader voor mobiel: uhmm vergeten.. Kom jij er ook iedere keer weer achter dat je bepaalde dingen bent vergeten wanneer jij op de bestemming bent aangekomen? Dankzij een beetje hulp van Kabel-Mania.nl en wat hersenpower van jou zelf gaat dat niet meer gebeuren.

Jij bent echt niet de enige die het overkomt. Het gemis van specifieke artikelen of hulpmiddelen wanneer jij op reis gaat. Je had het nog zo duidelijk tegen jezelf gezegd: “Dit keer ga ik echt georganiseerd van huis!”

Dus neem nu het zekere voor het onzekere, voorkom een hoop vakantie- of reisstress en maak dan nu echt zo’n handige paklijst. Vergeet hierop ook niet het volgende Kabel-Mania item te noteren:

Een alles-in- één reiskit voor je smartphone met een standaard oplader, auto lader en USB kabel. Afhankelijk voor waar de bestemming is kan je kiezen voor een Euro of USA stekker. Er zijn versies beschikbaar voorzien van een Apple iPhone/iPad/ iPod connector of met een micro USB aansluiting. Deze laatste is geschikt voor menig Android toestel.

Zo’n combo kit is overigens niet alleen de perfecte oplader voor als je op reis bent, maar is ook erg prettig om thuis of op het werk te gebruiken.

Hey dame, ben jij zo iemand die graag ‘zien en gezien worden’ chique op pad gaat met een hoop bling bing. Kabel-Mania heeft in dat geval de ideale reis partner: een met nep-diamanten ingelegde oplader. Pas echter wel op voor grijpgrage eksters die flink aangetrokken zijn tot zo’n fraai glimmend ding. Bewaar ‘m dus goed in je eigen reis nestje!

Efficiënt en effectief met je mobiel op reis gaan dat doe je uiteraard stress-vrij met een smartphone reis kit van Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Reis+Kit