We zijn gewend geraakt aan het 24 uur per dag hebben van internet in de palm van onze hand wanneer we het nodig hebben, dus wanneer we reizen en de buitensporige kosten van data-roaming in het geding komt, dan raken we snel super-gefrustreerd.

Hoera: dit is alwaar een draagbare pocket WiFi-router van Kabel-Mania je offline dag redt!

Het klinkt wellicht een klein beetje futuristisch en het ziet er misschien ook een ietsiepietsie high-tech uit, maar deze handpalm gadget kan je overal ter wereld online brengen tegen betaalbare prijzen en is heel gemakkelijk in gebruik.

Een pocket WiFi router is net als jouw internetbox thuis, maar in plaats van aan een telefoonkabel of een ander type kabel te worden bevestigd, hebben ze in plaats daarvan een SIM-kaart. Als jij een ‘ontgrendelde’ draagbare WiFi router neemt, betekent dit dat jij hiermee iedere simkaart overal ter wereld kan gebruiken.

Het voordeel hiervan is dat jij daardoor altijd de laagst mogelijke internet tarieven kan verkrijgen, omdat je nu een lokale SIM kaart of ander interessant alternatief kan gebruiken.

Een portable WiFi router stelt jou in staat om praktisch overal ter wereld jouw eigen privé-internetverbinding in te stellen. Dit kan jij zelfs doen op vele apparaten tegelijk, waaronder een telefoon, laptop, tablet, gameconsole of camera.

En hoe gemakkelijk is het te gebruiken? Het antwoord is ongelooflijk simpel! Eenmaal opgeladen is het gewoon een kwestie van een simkaart erin stoppen en het inschakelen. Binnen enkele seconden kan je op verschillende apparaten tegelijkertijd op het internet surfen.

Hoe betrouwbaar is zo’n pocket WiFi jongen? Deze draagbare apparaten variëren in functionaleit, maar zolang er netwerkdekking is op de bestemming waar jij jezelf bevindt, dan heb je toegang tot het internet. Vergeet echter niet dat niet alle landen 4G ondersteunen, dus houd hier rekening mee bij het selecteren van een apparaat.

Waar kan ik een pocket WiFi router voor gebruiken? Jij kan het thuis thuis, op het kantoor of tijdens het reizen voor allerlei doeleinden gebruiken, zowel zakelijk als  privé. Of je nu met een rugzak rondtrekt, in een vakantiehuis verblijft, of in de auto zit (er zijn zelfs speciale WiFi-apparaten voor in de auto)...

Jij kan eenvoudig al de WiFi apparaten van jezelf, jouw gezin of collega’s prima verbinden met een beveiligd netwerk, zodat iedereen op een betaalbare manier online kan gaan.

Het beste aan deze draagbare WiFi hotspot is dat het jou in staat stelt om contact te houden terwijl je onderweg bent. Of het nu gaat om het bijwerken van jouw Facebook status met jouw reisfoto’s, het beantwoorden van e-mails of het vinden van lokale attracties. Het kan allemaal!

Er is een enorme variatie aan draagbare WiFi pocket routers bij Kabel-Mania.nl

Nou waar wacht je nog op? Neem een kijkje bij ons in de shop en open zo de gehele internet wereld met slechts één druk op een pocket WiFi knop!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=pocket+WiFi