Of het nu om een familievakantie of een zomerse roadtrip gaat, een draagbare projector is een uiterst betaalbare Kabel-Mania gadget die voor een goede multimedia tijd zorgt, of het nu regent of niet! Naarmate de technologie geavanceerder wordt, biedt zo’n mini of pico DLP projector tevens een steeds betere beeldkwaliteit.

Goedkoper dan elke ander type projector

Als jij altijd al een mini projector wilde hebben, dan is er geen betere optie dan een pico of andere mini projector van Kabel-Mania. Deze kleine, draagbare apparaten zijn goedkoper dan elk ander type projector die jij zoekt.

Ze zijn ideaal voor de zomer. Een pico projector is namelijk behoorlijk gemakkelijk onderweg te gebruiken, want ze zijn echt super draagbaar en veel exemplaren beschikken zelfs over hun eigen WiFi ontvanger of zijn reeds voorzien van Android als eigen besturingssysteem om nog meer multimedia plezier mogelijk te maken.

Sommige varianten zijn maar iets groter dan een flinke smartphone, en zijn zo prima geschikt voor het tonen van video's en foto’s voor als je op pad bent.

Een outdoor mini-bioscoop ervaring

Trakteer jouw gezin tijdens de vakantie met fijne filmavonden, speel er je videogames op af met jouw vrienden, gebruik de projector voor een garden party, of zet gewoonweg de tuinstoelen neer in de achtertuin van een vakantiehuisje voor een outdoor mini-bioscoop ervaring.

Met een draagbare projector kan je simpel buiten films bekijken, aangezien jij je films op blinde muren, lakens of zelfs opblaasbare schermen kunt projecteren.

De meeste mini projectoren kunnen direct bestanden vanaf een USB stick en/of (micro) SD kaart afspelen. Veel exemplaren kunnen tevens direct vanaf een smartphone of tablet aangestuurd worden. Ofwel draadloos via bijvoorbeeld Miracast / Airplay, of via een (mini) HDMI poort die Mobile High-Definition Link (MHL) ondersteunt.

Geweldig cadeau voor gadget lover

Zo’n draagbare mini projector is dan ook zeker een geweldig cadeau voor iedere gadget lover of gewoon een geweldige tool om ook op jouw volgende vakantie mee te nemen. Dus als je op zoek bent naar iets om wanneer je onderweg bent flink groots van een film te kunnen genieten, dan ben je hier bij Kabel-Mania aan het juiste adres.

https://www.kabel-mania.nl/consumer-electronics-40/projector

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=pico

Bronnen: myprojectorlamps, theverge, uk.pcmag