Een laptop computer is super handig  voor als jij op pad bent. Het geeft jou de mogelijkheid om er bijna overal mee te werken, maar de laptop beschikt niet over dezelfde koelcapaciteit als een desktopsysteem. Zo’n desktop PC kan soms wel meer dan 10 koelventilatoren bevatten, terwijl de meeste laptops maar slecht één ventilator heeft! Bij Kabel-Mania is er echter een notebook ridder in nood: de laptop koeler!

Waarom een laptop koeler

Want wordt jouw laptop soms ook te warm om er plezierig mee om te gaan? Een geweldig laptop koeler van Kabel-Mania zorgt dan voor de nodige verkoeling, opdat jouw notebook niet een heethoofd wordt plus zijn koele blik verliest en jij kan blijven genieten van al zijn topprestaties.

Een oververhitte laptop is lastig, vooral als jij er voor belangrijke taken op moet vertrouwen. Het voelt niet alleen ongemakkelijk op je schoot, maar het kan tot van alles leiden, van mindere prestaties voor als het de CPU minder snel laat draaien, totdat het hele systeem zelfs op het verkeerde moment gaat crashen!

Een laptop koeler helpt jouw draagbare computer graag mee om een normale, functionele temperatuur te behouden en optimaal te blijven presteren. Het is een eenvoudige, doeltreffende en zeer betaalbare manier om de prestaties te verbeteren en systeemstabiliteit te garanderen.

De NUOXI S500

Wanneer je een laptop op een bureau of zo wenst te verkoelen, dan is de zogenaamde laptop koeler pad met ingebouwde ventilatoren een ideale keus. De NUOXI S500 cooling pad standaard van Kabel-Mania beschikt er maar liefst over 5, die allemaal via de USB poort gevoed worden.

Je hoeft deze echter niet allemaal tegelijk te gebruiken, iets wat gemakkelijk via een schakelaar te regelen is. Het beschikt tevens over 6 verschillende hoogte standen. Deze laptop koeler is geschikt voor laptops tot 15.6”.

JM MAXPRO V8 / Ice Troll 5 COOLCOLD

Indien jij vaak met jouw laptop op pad bent en niet direct een grote laptop koeler wenst mee te sjouwen, dan is een JM MAXPRO V8 of Ice Troll 5 COOLCOLD mini koeler een uniek alternatief. In plaats van de koeler onder jouw laptop te plaatsen, zet je zo’n mini ventilator gewoon rechtstreeks op de warmte uitvoer opening van de laptop. Deze zit veelal aan de zijkant van een laptop.

Zo’n speciale USB luchtuitlaat creëert dan een soort verticale windtunnel die de laptop snel kan koelen. In veel gevallen doet deze dit zelfs drie keer meer dan dat jouw standaard notebook koelsysteem dit kan doen!

Een MacBook waardig design

Als laatste behandelen we hier een aluminium laptop standaard die het dankzij zijn open karakter, via een een passief verkoelende luchtstroom, mogelijk maakt om de laptop koel te houden. Het fraaie ontwerp is zeker een ideale match met menig MacBook, maar uiteraard ook ieder andere notebook die er op past.

Een laptop koeler van Kabel-Mania zorgt voor een extra koele luchtstroom die jouw portabel computer soms nodig heeft om extra warmte af te voeren. Zo houdt het niet alleen jouw laptop koel, maar kan jij er alsook prettig cool op door blijven werken!

laptop koeler