In een vorig blogbericht hebben we het gehad over de handige Anpwoo IP-camera’s van Kabel-Mania. Maar indien jij meerdere IP- of netwerkcamera’s wenst te installeren, dan kan het verstandig zijn om een gecentraliseerde netwerkcamera opstelling te gebruiken. Dit wordt grotendeels mogelijk gemaakt door een netwerkvideorecorder (NVR).

Een NVR kit is een oplossing dat video van netwerkcamera’s kan opslaan en waarmee meerdere camera’s tegelijkertijd kunnen worden bekeken. Het is vergelijkbaar met een DVR, maar terwijl een traditionele DVR verantwoordelijk is voor het coderen en verwerken van video van componentcamera’s, maakt een NVR gebruik van de IP-camera’s om hun video te coderen.

Daardoor hoeft een NVR deze video data eenvoudigweg enkel maar op te slaan om zo een simpele gecentraliseerde weergave op afstand mogelijk te maken.

Een Network Video Recorder (NVR) is een volledig IP-camera opnameapparaat. Het lijkt op het Videoserver systeem, maar in plaats van een standaard Windows-computer te gebruiken, wordt een speciale speciale ingebouwde computer gebruikt met bijvoorbeeld een Linux besturingssysteem en toepassingssoftware die is bedoeld voor het opnemen van de video. Het stelt ook veel mensen in staat om in real-time de opgenomen video te bekijken.

Zo’n NVR systeem wordt alsook met de dag populairder omdat het heel fijn over een draadloze verbinding beschikt. Veel mensen hebben tegenwoordig een hekel aan al die te moeten stopppen bedradingen of zonder meer een wirwar aan kabels.

Voorbij zijn alsook die dagen dat we er een router of Ethernet-aansluiting voor nodig hebben om zo verbinding met het internet te maken. Waren al die kabels al niet een probleem, een NVR systeem bevat slechts één snoertje en dat is de voedingskabel!

Er zitten dus geen andere kabels meer in een NVR kit van Kabel-Mania.

De NVR krijgt zoals reeds vermeld een eenvoudige verbinding met het internet en de aangesloten camera’s van een NVR kit zijn voorzien met geweldige technologie. Elke verbonden IP-camera heeft een directe link met de NVR systeembox, waardoor het plaatsen van de camera’s erg gemakkelijk en probleemloos verloopt.

Jij kan die camera in elke gewenste richting verplaatsen. Indien je over de juiste internetverbinding beschikt, is het verplaatsen van een IP-camera van jouw NVR kit nooit een probleem!

Kabel-Mania levert allerlei complete NVR kits van COTIER en ESCAM. Deze super surveillance oplossingen zijn beschikbaar in zowel een 720p als een 1080p resolutie. Dat zijn hoge beeldresoluties, plus deze kwaliteits opnames zijn terug te zien op allerlei platformen, waaronder op een iPhone, iPad of Android systeem.

Een NVR systeem van Kabel-Mania biedt een uitstekende werkkwaliteit met geweldige bewakingsfuncties. Heb jij ook belangrijke of kostbare spullen in gebouwen te beveiligen, maak dan gebruik van Kabel-Mania’s super surveillance kits.

De toekomst van beveiliging vind je hier bij Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=NVR