Kijk heel gemakkelijk met een portabel LCD TV van Kabel-Mania al jouw favoriete programma’s, series of films.

Het maakt niet uit of jij nu een beetje wegvlucht vanuit de bijzondere wereld van WC rollen verzamelende anti-coronavirus gekken, of gewoon relaxed op jouw slaap of zolderkamer wilt genieten van de rust die er elders schijnbaar even niet is.

Draagbare LCD TV

Met een ingebouwde TV tuner en een handige afstandsbediening is zo’n mini LCD TV dan echt alles wat je nodig hebt om alle andere toestanden even te vergeten. Bovendien beschikt het over USB en SD kaart ingangen om zo simpel films, foto’s of muziek weer te geven. Dus is er geen bal op de TV, dan zit jij hier ook niet mee...

De draagbare LCD TV’s van vandaag de dag profiteren van de vooruitgang op het gebied van schermtechnologie. LCD schermen leveren namelijk fijne levendige kleuren door de toevoeging van rode, groene en gele pixels.

En de behuizing van deze draagbare TV’s kunnen veelal wel tegen een stootje of vervelende weersomstandigheden. Een LCD TV van Kabel-Mania verbruikt ook niet veel stroom, dus dat scheelt dan ook weer in de kosten.

Portabel DVD player

Een andere mogelijkheid om heel snel en toch behoorlijk compact van video beelden te genieten is door gebruik te maken van een portabel DVD player. Met zijn ingebouwde scherm en soms ook TV tuner biedt het vrijwel dezelfde mogelijkheden als een draagbare LCD TV.

Het is echter nog simpeler in een weekendtas of koffer mee te nemen en kan daarnaast ook heel gemakkelijk op schoot of op een tafeltje voor je gebruikt worden. Thuis is die speler klein genoeg om mooi op je bureau of boekenplank te passen.

Mini LED projector

Vergeet als laatste ook niet de heel populaire mini LED projector. Het enige wat deze multimedia rakker nodig heeft een witte of lichtgetinte egale muur om al zijn videokunsten te vertonen!

En of het nu voor een zakenreis, een gezinsvakantie is, of voor jouw kleintje op de kinderkamer, een licht van gewicht, compacte en draagbare LED projector van Kabel-Mania is een prima reisgenoot of fijne multimedia buddy thuis en op kantoor!

Kortom, als jij graag een kwalitatief goede, maar betaalbare LCD TV, portable DVD player of mini LED projector wilt aanschaffen, kies er dan eentje uit bij Kabel-Mania. Dan weet je zeker dat jouw (mobiele) multimedia ervaring helemaal goed uitpakt.

Waar al die kleine Kabel-Mania AV-dingen wel niet goed in kunnen zijn!

LCD TV

LED projector