Ben je het beu om elke zomer in je kantoor te weg te bakken? Een mini fan van Kabel-Mania is een geweldige gadget die jou heel simpel koel en verfrist houdt in de zinderende zomerse hitte!

Kabel-Mania biedt allerlei handige draagbare en oplaadbare mini USB ventilatoren. Sommige zijn voorzien van een ingebouwd waterreservoir om jou met verfrissend water te besprenkelen.

Een handige ultra compacte fan voor onderweg naar het kantoor is uiteraard een goede optie en als je eenmaal daar aanbeland bent biedt een krachtige 30 watt stille turbine blower zonder ventilatorbladen een super coole start van jouw werkdag.

Daarnaast hebben we hier nog enkele eenvoudige tips om koel door de zomerdag te komen:

Houd de zon buitengesloten. Houd jaloezieën en gordijnen tijdens de dag gesloten als een preventieve maatregel om te voorkomen dat jouw kantoorruimte oververhit raakt.

Eet regelmatig kleine maaltijden. Je lichaam warmt meer op als het aan het werk is om grotere maaltijden te verwerken. Het eten van kleinere porties kan je koel houden.

Kies voor katoen. Kies voor lichtgewicht katoenen kleding als het buiten erg warm is. Vermijd donkere kleuren en blijf zomers met wit en crème tinten, omdat deze de straling van de zon eerder weerspiegelen.

Blijf gehydrateerd. Zweten kan uitdroging veroorzaken, waardoor je meer vatbaar wordt voor uitputting van de hitte of een hitteberoerte. Het drinken van voldoende koud water kan voldoende zijn om je lichaamstemperatuur gedurende de dag te verlagen.

Spoel je polsen met water. Als je jouw polsen of je voeten met koud water wast voordat je oververhit dreigt te raken, dan kan je hierdoor jouw warmte afdrijven en dus flink afkoelen.

Houd je voeten koel. Er zijn veel impulspunten rond de voeten en enkels, dus als je jouw voeten bijvoorbeeld in een bad met ijskoud water dompelt, dan kan je jouw temperatuur er behoorlijk mee verlagen.

In de zomerwarmte koel blijven kan lastig zijn, maar koel blijven op het kantoor is soms een bijna onmogelijk taak. Je loopt altijd in het rond tussen verschillende vergaderingen en afspraken, je moet je kleden in meer beperkte en soms benauwde representatieve kantoorkleding en je bent meestal in kleine ruimtes met andere zwetende collega’s... Dus als je prettig wenst af te koelen aan je bureau, dan is een mini fan de perfecte Kabel-Mania accessoire om dat te doen!

Kabel-Mania helpt je verfrissend cool door de zomer!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=mini+fan