Alhoewel sommige personen wellicht graag wensen te ontsnappen en zich tijdelijk willen ‘losmaken’ van hun dagelijks leven terwijl ze in hun camper of auto reizen, willen velen anderen toch nog al het comfort en gemak van thuis met zich mee nemen... Zo ook het genot van een mini TFT LCD TV.

Voor al diegenen die graag willen blijven afstemmen op hun favoriete shows en deze willen bekijken terwijl ze onderweg zijn, biedt Kabel-Mania hieronder wat meer handige info.

Er zijn drie opties om een tv-signaal in een camper of auto te verkrijgen, namelijk via een portabel satelliet ontvanger, kabel of een antenne. Veel reizigers gebruiken een combinatie van deze methoden, afhankelijk van hun type reis en budget. Voor sommige personen met internettoegang zijn streamingdiensten zoals Netflix, de iTunes Store en Hulu eveneens geweldige opties.

On-the-road televisie kijken

De manier waarop we televisie kijken is de laatste jaren drastisch veranderd: Van het soort scherm dat we gebruiken tot de manier waarop het signaal op het scherm verschijnt. Deze veranderingen zijn evenzeer van toepassing op televisiekijken in een camper of auto èn op de camping in een caravan of tent.

Technologische doorbraken zoals satellietuitzendingen, ‘freeview’ en digitale harddisk-opnamen zorgen ervoor dat al deze reizigers nu vrijwel dezelfde televisieprogramma’s met vergelijkbare beeldkwaliteit plus sound kunnen genieten als thuis.

Terrestrische digitale televisie (DVB-T)

In West-Europa is DVB-T voor een groot deel van de bevolking beschikbaar. Dit is de gemakkelijkste en goedkoopste manier voor de meeste tv-liefhebbers om digitale televisie te ontvangen en de zogenaamde ‘freeview’ service biedt tot tientallen gratis televisiezenders en radiostations.

Televisies

Tenzij jij over een bijzonder grote caravan of camper en veel stroom beschikt, is een mini TFT LCD TV televisie van Kabel-Mania waarschijnlijk de beste keus voor jou.

Ze gebruiken veel minder energie dan andere televisietypes en kunnen veel handiger zijn om te verplaatsen of op te bergen.

Er zijn diverse modellen met allerlei beeldgroottes hier bij Kabel-Mania beschikbaar met ingebouwde TV ontvangers en kaartlezers, opdat hier vanaf eveneens foto’s of filmpjes op hun scherm kunnen worden getoverd.

In ‘t buitenland

Bij gebruik van een mini TFT LCD TV in het buitenland, hangt wat jij kan bekijken af van welke ontvangstmethode u gebruikt. Als je een satellietsysteem hebt, dan kan jij hier waarschijnlijk wel wat specifieke kanalen mee kunnen ontvangen.

Indien je over een antenne en een DVB-T-ontvanger beschikt, dan kan jij daarmee mogelijkerwijs sommige lokale programma’s oppikken.

Een mini TFT LCD TV is een heel fijne bron van vermaak. Dus wil jij vandaag ook nog investeren in een 12 Volt compatibel televisie voor in een camper, auto of op de camping? Bekijk dan hier bij Kabel-Mania naar jouw betaalbare opties.

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=TFT+LCD+TV

Via blog.campingworld.com & caravanclub.co.uk