We leven in een tijd van moderne technologie waarin wij graag TV programma’s en films bekijken zonder een enkele aflevering te missen! Het is daarbij bijna onmogelijk voor ons om te leven zonder toegang tot het internet en een Android TV stick van Kabel-Mania.nl maakt dit mogelijk.

Aangezien het een vrij nieuwe trend is vragen veel personen zich af wat zo’n Android TV stick nou doet. Welnu, met deze Android TV stick kan je services zoals bijvoorbeeld Netflix streamen en dit weergeven op jouw TV.

Wat is een Android TV stick?

Een Android stick biedt dezelfde functionaliteit als een computer, maar het is een miniversie met een Android besturingssysteem. Voor diegenen die nog niet over een slimme ‘smart’ televisie beschikken, is een Android TV stick een heel fijn hulpmiddel.

Het geeft je eindeloze functies welke jouw huidige TV niet kan aanbieden. Het stelt jou in staat om films te streamen, Android games te spelen en surfen op het internet. Kortom, je kan met dit mini computerje genieten van de beste apps die andere mensen op hun Smart TV hebben.

Kenmerken Android TV-stick?

Met de Android TV stick hoeft jij geen omvangrijke TV boxen of multimedia spelers te gebruiken om jouw favoriete programma’s en films op je TV te streamen. De volgende functies zorgen voor een goede Android TV stick:

 

  • Ondersteunt streaming services: Kijk of de TV stick die jij overweegt de door jou gewenste inhoud toestaat en ondersteunt. Kies een streamingstick die een onbeperkt aantal kanalen biedt. Kodi software (voorheen XBMC) maakt dit veelal mogelijk.

 

  • Zoekfunctie: De Android TV stick moet in staat zijn naar de gewenste inhoud te zoeken.

 

  • De beste Android TV sticks zijn flexibel en aanpasbaar. Het biedt in dit geval de mogelijkheid om de interface aan te passen, zoals toestaan dat het toepassingen van derden installeert.

 

  • Extra functies: Er zijn Android TV sticks die redelijk ‘kaal’ geleverd worden. Denk in dat geval aan de manier waarop je het via een afstandsbediening of soms via spraak kan bedienen. Controleer eveneens hoe snel de processor is en de hoeveelheid opslagruimte die er voor jou beschikbaar is om er zelf media op te plaatsen.

Wat is Android?

Android is een erg populair besturingssysteem voor meer dan een miljard apparaten zoals smartphones, tablets, TV sticks en Android mini PC’s. Ook zijn er zogenaamde smart camera’s beschikbaar die op Android draaien.

Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door Android Inc. maar al snel waren grotere bedrijven geïnteresseerd in dit besturingssysteem, zoals Google. In 2005 besloot Google om het bedrijf over te nemen.

Android biedt uitgebreide softwaretoepassingen. Met Android kan jij alle Google apps van de constant groeiende Google Play Store gebruiken. Android apparaten zijn allemaal al behoorlijk slim, maar worden alleen maar slimmer door toename van steeds geavanceerde apps en mogelijkheden.

Wil jij ook steeds slimmer gebruik maken van moderne streaming TV diensten en andere interessante multimedia toepassingen? Denk dan aan zo’n mini Android TV stick van Kabel-Mania.nl

De (internet) wereld ligt in jouw handen!


https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Android+TV+stick


Bron: joyofandroid.com