Een compacte LCD TV en een media player is soms het fijnste wat jij op je slaapkamer, elders in huis, of op reis kan hebben. Want bedenk je maar eens wat het leven zonder audio en video is!

Zonder muziek 

Hoe zou het zijn zonder muziek zijn? Leven zonder muziek zou als een ochtend zonder getjilp van vogeltjes zijn, dagen zonder koptelefoon, verkeer zonder klaxons en dansen zonder een beat. Muziek is namelijk niet alleen geluid, maar het is een gevoel, een emotie en een voldoening die ons direct en heerlijk verbindt met de wereld om ons heen.

Zonder TV en films 

Zonder films zou het leven volledig op de realiteit gebaseerd zijn. Dromen zouden niet rationeel zijn en boeken zouden overgeleverd blijven aan iemands verbeeldingskracht. Walt Disney zou misschien een boer zijn geweest, George Lucas een postbode, Steven Spielberg een monteur, James Cameron een schilder en John Lasseter een uitstekende auteur... 

En zelfs zonder films hebben we nog steeds televisie. Wat functioneel fungeert als een totale vervanging voor films. Maar als het niet beschikbaar zou zijn, wat moet je dan? 

Er zijn natuurlijk allerlei actieve dingen die jij kan doen in plaats van TV kijken: aan yoga doen, mediteren, een fietstocht of wandeling maken, een boek lezen... of met je huisdier spelen.

Wat zou je doen? 

In de huidige wereld zijn we allemaal zo gewend aan televisie, mobiele telefoons en het internet dat we zeker een beetje gek worden zonder al deze multi-media dingen. Al was het maar voor een paar uur! 

Stel je dan eens voor dat er een hele dag in jouw leven geen TV, GSM en internet is. Wat zou je in zo’n geval doen? Zou dit jou een ook een beetje maf en hulpeloos maken?

We zijn verknocht 

Juist, dat dacht ik al. We zijn zo verknocht aan het zien van een mooie film, het luisteren naar onze lievelingsmuziek en het binge-watchen van een indrukwekkende soap of TV-serie. Het onttrekt ons namelijk even aan de wereld om ons heen, die soms ook wel behoorlijk heftig kan zijn. 

Misschien is dat voor jou dan ook wel een meditatief momentje met jezelf. Iets wat je graag zo ontspannend mogelijk wilt doen achter bijvoorbeeld een compacte LCD TV in jouw bed of in een luie stoel.

Een moment van rust... of actie! 

Je vult je media player gemakkelijk met al jouw gewenst AV-materiaal en je bent er klaar voor om een fijn rustmoment te beleven... of juist niet als je liever voor actie gaat!

Hoe dan ook. Een mini TV met media player van Kabel-Mania is een super combo als jij je heerlijk wenst te vermaken. Bij jou thuis en op reis! 

tv media player