Terwijl Samsung begin deze maand op het Mobile World Congress in Barcelona haar One UI Watch onthulde, met een nieuwe interface voor draagbare apparaten, die gezamelijk met Google ontwikkeld is, en met haar prestatieverbeteringen  een meer naadloze ervaring tussen Smart watches en Android smartphones (niet beslist Samsung hoor!) belooft… is de Apple Watch Series 6 niet alleen de beste Apple Watch die er momenteel is, maar is het ook de beste https://www.kabel-mania.nl/zoeken?q=smart+watch op de markt! 

Maar deze heel interessante gadgets kosten nog al wat om ze vervolgens kostbaar zoals ze zijn aan je pols te dragen. De focus in 2021 ligt bij heel veel gadgetsliefhebbers dan ook eerder bij de budget Smart watches of smart fitness bands, aangezien de kwaliteit van deze apparaten die zeker niet meer dan 100 euro kosten aangenaam verbetert!

De betaalbare https://www.kabel-mania.nl/zoeken?q=smart+watch lijn 

Volgens de techsite Wareable wordt deze betaalbare lijn van smart horloges door dezelfde bedrijven aangedreven  die ook in de smartphone wereld de trends redelijk in de war geschopt hebben in de budgetmarkt, namelijk: Oppo, OnePlus, Xiaomi, ZTE en Huawei. Plus er zijn er uiteraard nog de onbekende vooral Chinese merken die bij Kabel-Mania heel interessante en betaalbare opties aanbieden. 

Het is interessant om te melden dat wearables hard op weg zijn om de meest gewilde IoT (de internet der dingen) tool te worden, omdat de modern techgebruikers op elke mogelijke manier verbonden willen zijn!

De sterk verbonden consumenten 

De hausse op de draagbare Smart watch markt is tegenwoordig dan ook grotendeels gekoppeld aan de vraag van de sterk verbonden consumenten. Factoren zoals internetconnectiviteit, datagestuurde analyses, technologie die in jouw dagelijkse activiteiten geïntegreerd  is plus de veranderende levensstijlen hebben bijgedragen aan een vraag naar meer (en betere) smartwatches. 

De apparaten zelf worden relatief gezien steeds betaalbaar, waarbij de topmerken de prijzen alsook behoorlijk concurrerend houden. 

En terwijl er verwacht wordt dat het nieuwe One UI Watch platform van Samsung en Google nieuwe functies en integraties met andere applicaties van derden zal gaan bieden, waardoor haar gebruikers dit ene apparaat waarschijnlijk alleen nog maar nodig zouden hebben voor muziek, fitness, wellness, financiën of zelfs routebeschrijvingen en werk… zijn er een heleboel fitnessfanaten die zeggen dat het allemaal niet zo duur hoeft.

De prijsbewuste fitnessliefhebbers 

Zij dragen liever een betaalbare fitness band die tegen een stootje kan, waterdicht is en simpel de stappen telt, de afstand bijhoudt en als het kan alsook jouw hartslagritme. Hier bij Kabel-Mania zijn er allerlei fijne varianten te vinden. 

En mocht je nu per ongeluk al over een heel fraaie Smart watch beschikken, die je graag een beetje naar eigen wens wilt ‘pimpen’ of het gewoon van een nieuw bandje te voorzien. Ook dan kan jij daarvoor bij Kabel-Mania terecht.

De Smart watch is de ultieme wearable 

En voor de toekomst kunnen we uiteindelijk simpel zeggen: de Smart watch zou de ultieme wearable voor jouw futurum kunnen zijn. Alle mogelijke nieuwe functies en toepassingen, tezamen met de vele ingebouwde sensoren, zullen dan voldoende gegevens kunnen genereren voor de toekomstige ontwikkelaars om aan al hun mogelijke diensten te kunnen werken en deze nogg verder te verbeteren. Deze draagbare smartphone technologie zal zonder meer de komende jaren enkel maar blijven verbeteren en zo ook steeds betere functies aan haar gebruikers bieden. 

Dus zal dat ook voor de toekomstige https://www.kabel-mania.nl/zoeken?q=smart+watch en fitnessbanden van Kabel-Mania gelden. Voor al die tech guys en fitness meiden die daar niet zo lang op willen wachten kun je nu gelukkig ook al van heel moderne Kabel-Mania tech voor om je pols genieten! 

Smart Wear

Bronnen: o.a. techwireasia & wareable