Hier bij Kabel-Mania leveren we heel interessante en hoogwaardige producten van Baseus.

Baseus is een Chinees merk welke toffe technische accessoires aanbiedt van hoge kwaliteit en voorzien van innovatieve ontwerpen. Zij doen dit tegen heel redelijke prijzen. Daarom zijn we ook blij dat wij deze aan jou kunnen aanbieden!

Hieronder volgt een overzicht van wat handige Baseus artikelen die zonder meer een hoop gadgets lovers en gebruikers blij kan maken:

Mini USB en USB C kabels

Baseus levert uiterst hoogwaardige data en oplaadkabels die zeer betrouwbaar zijn en robuust. En ze zijn super snel in gegevens overdracht en opladen. Dat is iets wat zeker noodzakelijk is in onze ultra-snelle moderne tijd.

Er zijn USB C varianten en mini USB uitvoeringen. Menig smartphone en tablet zal daar zeker, net als z’n baasje, heel gelukkig mee zijn!

Type C USB naar 3.5mm audio aansluiting

Veel nieuw uitgebrachte mobiele telefoons beschikken niet meer over een standaard 3.5mm koptelefoon aansluiting. Bij Baseus is dit geen probleem: Blijf ook simpel met jou vertrouwde hoofdtelefoon verbonden dankzij een Baseus kwaliteit adapter kabel.

Deze Baseus adapter kan eenvoudig aangesloten worden op een USB Type C poort en is compatibel met elke 3.5 mm hoofdtelefoon of ander audio randapparaat.

Baseus portabel 3 poorts USB oplader

Wat kan jij vandaag de dag nog doen zonder een fijne USB lader. Baseus heeft voor jou een aantal aantrekkelijke uitvoeringen. Zo zijn er types met een 3.4 ampère output, waarvan 1 poort voor maximaal 2.4 ampère geschikt is. Ze bieden op 8 punten mogelijke bescherming, waaronder overladen, kortsluiting en een temperatuurs bescherming.

Hub

Waar zou jij zijn zonder een goede hub, want het aantal gadgets in jouw huishouding vermeerdert zich veelal van maand tot maand. Baseus biedt USB hubs aan, welke voorzien (kunnen) zijn van USB 3.0 poorten, HDMI, Thunderbolt en netwerk aansluitingen.

Daarnaast is er ook een heel professionele 60 Watt USB C uitvoering, voorzien van onder meer een VGA en 4K HD videoaansluitingen, een Gigabit Ethernet poort en kaartlezer. Welke USB C compatibel laptop zou daar niet heel gelukkig van worden!

Dockingstation smartphone

Of wat dacht je van een 7-in-1 hub dockingstation. Dit is een combinatie van een dock en een USB C smartphone houder.

Het beschikt niet alleen over een ingebouwde kaartlezer en standaard USB connectoren, maar dankzij een 4K HD HDMI aansluiting kan je jouw USB C compatibel mobieltje voorzien van MHL ondersteuning nu ook heel snel als een mini PC gebruiken!

En nog veel meer!

Verder levert Baseus heel handige andere accessoires voor bij jou thuis of op kantoor, zoals 3.5mm audio kabels en unieke kabel clip organizers. Vergeet daarnaast ook niet heel modieuze USB fans en zelfs een unieke verdampings koeler, die jouw PC of hobby kamer aangenaam via water kan verkoelen met behulp van zijn ingebouwde ventilator!

Je leest het al: Via Baseus heeft Kabel-Mania heel unieke en comfortabele accessoires in huis of office om menig gadgets lover of ander modern persoon aangenaam in hun gemakken te voorzien. Aanschouw de mogelijkheden zelf maar even hier bij Kabel-Mania om er zeker van te zijn!

baseus