Ondanks zijn wisselende weersomstandigheden is de herfst een essentiële tijd van het jaar voor wat onderhoud aan de auto en is het evenzo de perfecte aangelegenheid om jouw auto startklaar te maken voor de winter.

Wanneer het herftseizoen aanbreekt, is het een bijzonder goed idee om even onder de motorkap te komen om zo alle vloeistofniveaus van jouw auto te controleren. Denk aan koelvloeistof / antivries, motor plus transmissie olie en remvloeistof.

Opgelucht verder rijden

Dit alles zal jou een heerlijke gemoedsrust opleveren, zodat jij daarna weer opgelucht kan verder rijden, ongeacht het weer wat jij op je pad zal tegenkomen.

Vergeet daarnaast ook niet even de staat van de banden plus de bandenspanning te controlleren, plus indien nodig de ruitenwisserbladen van jouw auto te vervangen.

De herfst met zijn herfstkleuren is een fijne periode om er met de auto op uit te gaan. Binnenin die auto kan jij het aangenaam gezellig of functioneel maken met coole gadgets van Kabel-Mania, terwijl je daarbuiten van alle herfstglorie geniet!

In de herfst door Europa rijden

Van half tot eind september door Europa trekken is één van de beste periodes om dit te doen. Want nadat het hoogseizoen van de zomer afgelopen is, is het wederom een stuk rustiger op de weg geworden en zijn de benodigde accommodaties eveneens behoorlijk in prijs gedaald.

Er zijn heel veel schilderachtige natuurgebieden te bekijken met al hun prachtige herfstbladeren en lokale festivals om dit alles te vieren. Van bierfeesten tot truffeljachten en wijnoogst festiviteiten.

En voor de ultieme zonaanbidder zijn er tot november nog voldoende uitjes in Europa te vinden met heerlijk warm weer. Mèt of zonder auto.

Na september is voor jou oktober aan de beurt om door Europa te reizen. Dit is het moment dat de herfstbladeren hun kleuren op hun allerbest tonen. Het is alsook de tijd dat de bekendste herfstfestivals in Europa zullen plaatsvinden.

Ben je al klaar voor de (herfst) start?

Heb jij je planning voor je herfsttrips en/of -vakantie al afgerond? Welnu, afhankelijk van wat jij hierin zoekt, heeft Kabel-Mania wel allerlei nuttige auto accessoires klaarliggen om jou behulpzaam op reis te vergezellen.

Dit kan op het gebied van audio visuele toepassingen zijn, USB laadstekkers of andere moderne doeleinden.

Kabel-Mania staat zo altijd paraat als het om auto snufjes gaat!

auto

Met hulp van holtsauto en vagrantsoftheworld