Met een overvloed aan handheld gadgets, zoals mobiele telefoons, tablets, diverse typen multimedia spelers en andere handige draagbare apparaten, is hun algehele doel om alle consumenten vandaag de dag overal en altijd toegang te bieden tot hun felbegeerde persoonlijke entertainment en/of sociale verbindingsgemak.

Handheld draaggemak

Dus of het nu gaat om het kunnen genieten van moderne technologie terwijl je onderweg bent, om zo hemels naar muziek te kunnen luisteren, videogames te spelen, jouw fitness bij te houden of wat dan ook... Het handheld draaggemak is waar het allemaal om draait.

Allerlei technogieen die al dit handzame gebruik meer dan mogelijk gemaakt hebben, zijn onder meer Bluetooth, USB connectie en uiteraard steeds beter wordende batterijen en accu’s.

Zelfliefde

Waar zouden we zonder deze technologie zijn als je aan het gebruik ervan denkt in draagbare, handheld of compacte on-the-go items zoals hoofdtelefoons, luidsprekers, tablets en nog veel meer.

Of de portabel handheld spelapparaten die menig gamer geconcentreerd bezig houden, de handzame mini karaoke microfoon voor ‘Idols’ wannabees, of Bluetooth selfie sticks voor diegenen die graag meer zelfliefde willen promoten!

Mini is in!

Er is nog nooit zo’n fijne tijd geweest om er lekker comfortabel en  portabel op uit te trekken. Mini is in en al deze heerlijk mini USB en Bluetooth gadgets maken het wel heel gemakkelijk om licht van gewicht op pad te gaan.

Hier bij Kabel-Mania is dan ook een grote collectie van coole mini gadgets terug te vinden.

Denk naast al die reeds bovenstaande elektronische apparaten maar aan smart watches om slim en actueel bij de tijd te zijn, Bluetooth oordopjes om heel modern naar muziek te luisteren, USB mini fans / ventilatoren om je hoofd te allen tijde koel te houden of een wireless tracker om jouw spullen in de gaten te houden.

Cyborg worden

Op dit moment zijn we bijna allemaal slechts enkele stappen verwijderd om een cyborg te worden. Want zodra wij ons bewustzijn naar de cloud kunnen uploaden en we van onze soms provocerende lichaamsfuncties af kunnen komen, dan zullen we er al zijn: volledig geïntegreerd met ultra-futuristische technologie.

Kleiner en kleiner

De handheld technologie wordt iedere dag kleiner en kleiner en zo kunnen wij via Kabel-Mania idem dito met z’n allen over al die compacte must-have gadgets beschikken die we zonder problemen waar dan ook naartoe kunnen nemen.

Het futuristische high-tech handheld leven is zo direct al binnen handbereik hier bij Kabel-Mania! Oordeel zelf maar!

handheld

USB

Bluetooth