De endoscope of snake inspectie camera’s van Kabel-Mania zijn speciaal vervaardigd om de niche te vullen voor het maken van verbluffende foto’s op moeilijk te bereiken plaatsen.

Het grote voordeel van het gebruik van een snake camera is het gemak bij het fotograferen van foto’s en video’s op behoorlijk ontoegankelijke plaatsen! Deze camera’s staan ook bekend als endoscoop borescope camera’s.

Het is een lange slang camera voor meestal Android en iOS mobiele systemen, wat betekent dat je ze op je telefoon kan aansluiten en er direct mee kan beginnen te fotograferen! Er zijn echter ook uitvoeringen die geschikt zijn voor standaard PC gebruik.

Deze unieke endoscope camera’s hebben veel nieuwe mogelijkheden geopend voor fotografie fanaten en iedereen die een beetje nieuwsgierig is naar wat er zich op plaatsen afspeelt welke normaal niet te zien is.

Nu kan jij de wereld als nooit tevoren ontdekken, simpel via jouw eigen handen en een mobieltje!

Een snake camera van Kabel-Mania heeft een van te voren te bepalen kabel lengte voorzien van instelbare LED lampjes op de camera zelf. Het is tevens waterbestendig, dus het kan zelfs in vochtige omgevingen worden gebruikt.

Nèt als een echte kleine slang kan zo’n waterdichte inspectie camera gemakkelijk in allerlei verschillende nauwe ruimtes komen, zodat jij eenvoudig dingen kunt waarnemen of oplossen. Het wordt veelvuldig gebruikt bij reparaties, detectie en onderhoud.

Want met veel giswerk en frustraties kan het een kleine ramp zijn als je niet over de juiste hulpmiddelen beschikt. Het goede nieuws is dan ook dat de juiste onderzoek tools reeds bestaan en ze hier beschikbaar zijn op Kabel-Mania.nl!

Dus wanneer jij moet kunnen zien waar verstoppingen zich bevinden, kan een endoscoop camera zich naar plaatsen wurgen welke jouw ogen standaard niet kunnen bereiken: afvoerpijpen, schoorstenen, rioolleidingen en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Het is daardoor een ideaal hulpmiddel voor bijvoorbeeld ingenieurs, bouwinspecteurs, elektriciens, machinisten, onderhoudspersoneel en auditors voor energie-efficiëntie.

Alhoewel endoscopen al langer verkrijgbaar zijn, is er nu een nieuw type ras van uitgebracht: de zogenoemde ‘smart’ WiFi endoscope camera’s. Deze apparaten kunnen worden gesynchroniseerd met onze mobiele telefoon of tablet en geven ons zo een realtime videofeed van wat er aan de andere kant van de lange kabel gebeurt.

Kabel-Mania biedt hier veel verschillende modellen van aan , waarvan de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn.

Welke jij ook uitkiest, een snake camera van Kabel-Mania is een super handige tool waar iedereen rekening mee moet houden!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=endoscope+camera