Als gamer heb je op een pc veel keuzes om je games te besturen. Het toetsenbord en de muis zijn de gouden standaard, maar je kunt tevens een gamepad of VR bewegingscontroller aansluiten. Maar hoe zit het met een eenhandig HXSJ gaming toetsenbord? 

In het begin klinkt het misschien als een raar idee, maar er bestaan goede argumenten voor gamers om in één van deze in stukken gehakte toetsenborden te investeren. Als dit idee jou ook intrigeert, leer dan zeker even wat meer over dit unieke Kabel-Mania product!

Wat is een eenhandig  toetsenbord? 

Het concept van een eenhandig toetsenbord voor gamen is vrij eenvoudig. In feite is het een toetsenbord dat enkel een aantal toetsenbordtoetsen voor één hand biedt. Het is zodoende géén vervanging voor een normaal volledig toetsenbord, maar dit concept is desondanks prima te gebruiken. Plus een Eenhandig HXSJ Toetsenbord biedt verschillende voordelen op het gebied van prijs, prestaties en ruimte die een standaardtoetsenbord niet kan bieden.

Prijs 

Het belangrijkste voordeel van een gamingtoetsenbord voor één hand is de prijs. Als je een toetsenbord hebt dat gebruikmaakt van hoogwaardige schakeltechnologie en toetskappen, is het namelijk veel duurder om dat tot een volledig toetsenbord met 101 toetsen uit te breiden. Het is echter niet echt als een algemeen toetsenbord voor het schrijven van artikelen (zoals deze) te gebruiken, maar het kan gewoon naast jouw gewone toetsenbord worden geplaatst, en staat er altijd klaar voor om er op elk gewenst moment mee te gamen.

Ergonomie 

Een ander groot voordeel van dit type toetsenborden is hun verbeterde ergonomie. Je hoeft over het algemeen je hand niet meer te bewegen en de pad is dusdanig ontworpen om jouw hand tijdens het gamen te ondersteunen.

Compact formaat 

Het volgende voordeel is de omvang ervan. Je kunt jouw grote toetsenbord even opzij zetten en al jouw bureauruimte enkel voor deze Eenhandig HXSJ Toetsenbord en een muis gebruiken. Zo kan je jouw armen in elke gewenste hoek plaatsen. 

Deze HXSJ rakkers zijn ook bijzonder goed voor iedereen met gaming laptops. De toetsenborden die in deze laptops zijn ingebouwd, zijn lastig om op te gamen. Het gebruik van een HXSJ is absoluut een transformerende aanpassing voor draagbaar gamen te noemen.

Gaming prestaties 

Ten slotte bieden deze unieke mini toetsenborden een voordeel in spelprestaties. Vanwege hun vorm en omvang hoef je nooit jouw hand te bewegen, naar beneden te kijken of anderszins aan het toetsenbord te denken. Zodra jouw spiergeheugen in werking treedt, vergeet je zelfs dat het er is!

Wie zou een Eenhandig HXSJ Toetsenbord moeten kopen? 

  • De personen die huiveren van de kosten van een premium mechanisch gaming toetsenbord
  • Laptop gamers
  • Gebruikers die tijdens het gamen ergonomische problemen ondervinden bij een standaard toetsenbord
  • Gamers die op zoek zijn naar een voorsprong in de resultaten van het gamen 

Kortom, als jij ook graag een betere gaming ervaring zou willen hebben, dan zou een Eenhandig HXSJ Toetsenbord van kabel-Mania precies kunnen zijn wat jij nodig hebt om je gaming concurrenten voor te blijven! 

HXSJ SPEL 

Bron: online-tech-tips