Essentiële metgezel

Een goed horlogebandje is een essentiële metgezel voor ieder horloge en het omwisselen ervan is een eenvoudige manier om met een geheel nieuwe horloge stijl te experimenteren. Want heel vanzelfsprekend zijn horlogebandjes aanzienlijk goedkoper dan een volledig nieuw horloge. Dus waarom niet een silicone horlogeband proberen?

Eén van de favoriete functies van bijvoorbeeld een Samsung Gear S3 smart watch is het feit dat je heel gemakkelijk zijn horlogeband kan vervangen door een ander.

Het sleutelwoord is hier absoluut ‘gemakkelijk’. Want zodra je begrijpt hoe jij deze eenvoudig kunt veranderen, zal je merken dat het aanschaffen van een S3 horlogebandje op Kabel-Mania synoniem is met tegen een relatief lage prijs jouw garderobe uit te kunnen breiden.

Voor atleten en co

Die silicone horlogeband wordt overigens veel gebruikt door atleten, maar het is zeker geschikt voor veel meer horlogedragers. Zo’n siliconen band krast niet en is enigszins flexibel. Het is eveneens waterdicht en verkrijgbaar in talloze kleuren om het zo te matchen met wat je op dat moment  ook draagt.

Een voordeel van siliconen bandjes is dat ze behoorlijk comfortabel zijn en niet direct aan waterschade lijden (of een geur produceren), zoals bij leren horlogebanden na langdurig gebruik het geval kan zijn.

Weinig onderhoud

In feite veroudert de siliconenband niet snel met de tijd, zoals een leren polsband dat wel zal doen. Een silicone horlogeband is dan ook een goed alternatief voor een leren armband. Ze zijn veelal goedkoper en stijlvoller dan lederen banden en vragen weinig onderhoud.

Deze duurzame horlogebandjes zijn extreem licht en kunnen bij elke gelegenheid worden gebruikt, maar vooral als je sportief op pad gaat of aan extreme sporten doet. Ze zijn eveneens perfect geschikt voor kinderen en passen prima bij alle typen vrijetijdskleding.

Veel kleurrijke varianten

Kortom, er is géén eenvoudigere manier om je smart watch te upgraden dan met een goed gekozen silicone horlogeband van Kabel-Mania!

PS. We hebben allerlei kleurlijke varianten klaarliggen voor onder meer de volgende smart watch / band modellen: Fitbit Alta, Fitbit Blaze, Fitbit Flex 2, Fitbit One, Garmin Vivofit 1, Garmin Vivofit 3, Samsung Gear S3, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Mi Band 3

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=xiaomi+mi+band

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=silicone+horlogeband

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=siliconen+band

Bronnen: thinksmartwatch.com, quora.com, primermagazine.com & slideshare.net