Toegang hebben tot internet terwijl jij van de ene locatie naar de andere gaat, helpt mee om (vooral voor kinderen) een caravan of boot vakantie een veel aangenamere ervaring te maken.

Of jij nu op de hoogte wilt blijven van het allerlaatste nieuws terwijl je van huis bent, of veranderingen in het weer moet weten welke jouw vakantieplannen kunnen beïnvloeden...

Met behulp van een WiFi router die draagbaar is, zal jouw ‘mobiele’ vakantie een stuk leuker en stressvrij zijn!

Internettoegang

Alhoewel sommige campings nu internettoegang aanbieden, wordt dit ofwel extra in rekening gebracht òf wellicht enkel in een apart gebouw verstrekt. Maar in de meeste gevallen (zeker op een boot) is er geen WiFi beschikbaar.

Dit is vaak lastig voor al die fijne gadgets die nu op vakantie worden meegenomen. Van entertainmentsystemen en Netflix-streaming tot gameconsoles en iPads, internettoegang in de caravan of op de boot is een luxe die jij nu ook van huis kan meenemen!

Hoe werkt een draagbaar WiFi router?

Uitgerust met een ingebouwd SIM-kaart slot kan een 3G/4G WiFi router onmiddellijk jouw eigen WiFi hotspot tot stand brengen door er eenvoudigweg een compatibel SIM-kaart in te plaatsen.

In tegenstelling tot mobiele tethering is een WiFi router dusdanig ontworpen om er meerdere WiFi apparaten tegelijkertijd op aan te sluiten zonder de prestaties te beïnvloeden.

Dit apparaat kan beveiligd worden door middel van een wachtwoord. Zo’n draagbare WiFi router is vergelijkbaar met een WiFi router thuis, afgezien dat er nu een simkaart wordt gebruikt in plaats van een vaste ADSL-lijn of zo.

Conclusie

In deze moderne digitale tijd wordt het steeds moeilijker om van dit alles te ‘ontkoppelen’...

We willen gewoonweg toegang hebben tot ons nieuws ... e-mails ... werk ... en heel misschien zelfs af en toe Facebook. En als we deze toegang niet hebben? Welnu, dan kunnen wij ons gestresst of geïsoleerd voelen.

Maar geen nood: Een draagbaar 3G/4G WiFi router van Kabel-Mania biedt een eenvoudige oplossing voor internettoegang zolang er dekking is.

Het is zeer eenvoudig in te stellen en een WiFi router biedt veelal internettoegang voor een maximum van 10 draadloze apparaten, waardoor het absoluut een ideale metgezel is op al jouw caravan of boot vakanties!

Kabel-Mania zorgt er wel voor dat jouw WiFi vakantie niet in het water valt. Op de boot... of niet!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=draagbaar+WiFi+router