Om ruimte te besparen hebben wij hier bij Kabel-Mania allerlei draadloze toetsenborden in een superhandig en compacte mini-formaat. Zo’n draadloos mini toetsenbord is uiterst handig in gebruik en werkt prima samen met een laptop, tablet of mini TV-box. Het is alsook behoorlijk gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen.

Compacte versie

Een draadloos mini toetsenbord is een compacte versie van een standaard computer toetsenbord welke speciaal is ontworpen voor mensen die constant onderweg zijn, een toetsenbord nodig hebben om met mobiele gadgets te werken en/of simpelweg niet een enorm toetsenbord op hun werktafel willen hebben.

Ze kunnen flink van elkaar afwijken qua afmeting, vorm of functionaliteit.

Draadloze verbinding

Het basisprincipe van ieder model is echter vrijwel hetzelfde: Je sluit het heel simpel draadloos aan op jouw digitale gadget en gebruikt het vervolgens net zoals jij een conventioneel toetsenbord zou gebruiken.

Veel van hen zijn niet alleen compatibel met Windows en Mac OS computers, maar kunnen eveneens verbinden met allerlei verschillende gadgets die op Android of iOS draaien.

De meeste gebruiken hierbij een 2.4 GHz verbinding, al dan niet via een dongle, of verbinden via het populaire Bluetooth protocol.

Opvouwbaar... of niet

Sommige modellen van Kabel-Mania zijn opvouwbaar om zo toch nog redelijke grote toetsen te kunnen herbergen, terwijl andere juist super mini zijn om bijvoorbeeld heel handig voor de TV op de bank te kunnen gebruiken om even snel een film van Netflix te kunnen opzoeken en selecteren!

De moderne tablets, TV boxen en mini PC’s worden steeds geavanceerder, maar voor een betere typervaring ben je veelal aangewezen op een prettig extern invoerapparaat.

Typecomfort

Als jij dit echt heel fijn en snel wilt uitvoeren, dan kan een draadloos mini toetsenbord van Kabel-Mania een uitstekende manier zijn om een ultieme draagbaarheid te behouden zonder in te hoeven boeten aan typcomfort en nauwkeurigheid.

Getikt?!

Als jij dit allemaal zo leest, moet jij wel heel getikt zijn als je niet graag iets wilt intikken met zo’n super draadloos mini toetsenbord van Kabel-Mania! Of zie ik dat soms verkeerd?

draadloos toetsenbord

Via bestadvisor & co