De iScan draagbare foto- en document scanner van Kabel-Mania is de perfecte handheld-scanner voor jouw oude foto’s, bestanden, documenten en boeken! Deze handige scanner werd voor het eerst gespot in het hippe Japan en is nu het perfecte cadeau voor jezelf, familie of vrienden!

Zo kan jij bijvoorbeeld jouw ouders meehelpen hun oude foto’s in enkele seconden in digitale vorm te scannen. Of wil jij speciale bibliotheekboeken of zeldzame documenten welke je tegenkomt bekijken, maar die je niet naar huis mag meebrengen. Scan ze gewoon en bestudeer het zo alsnog thuis!

In de meeste gevallen moet je apart naar een fotokopieermachine toegaan en afzonderlijk elke pagina inscannen door het boek pagina per pagina om te slaan.

Met een draagbare document scanner hoef je enkel maar de gewenste pagina te openen, de iScan over de pagina laten gaan om het boek te scannen. Dit boek blijft zo in onberispelijke staat en jij krijgt die perfecte scan zoals je het wou hebben.

De mobiele iScan document scanner van Kabel-Mania is een geweldige gadget voor ouders, studenten, onderzoekers, academici en nog veel meer personen!

Bestudeer tijdschriften, boeken of elk ander document gemakkelijk via jouw eigen digitale kopie! Dit is dan wellicht ook één van de beste manieren om van alles prettig digitaal te kunnen bekijken!

Een mobiele document scanner is een licht van gewicht draagbare tool welke ideaal is voor professionals op pad òf de doe-het-zelf-fotoarchivaris die een krachtige maar snelle scanner nodig heeft voor eenvoudig transport in een aktetas of reistas.

Draagbaarheid is dan ook zeker één van de grootste pluspunten van de iScan.

De drie DPI instellingen van de iScan zijn ook uniek te noemen. Indien je meerdere pagina’s met documenten of zelfs een geheel hoofdstuk van een boek wenst te scannen, dan kan je het instellen op 300 DPI zodat jij deze vervolgens gemakkelijk op de SD opslagmedia kan opslaan.

En met zijn eigen meegeleverde innovatieve Optical Character Recognition software biedt de iScan zijn gebruikers met absoluut gemak de volledige controle over de gescande afbeeldingen. Met deze OCR software kunnen gebruikers gescande documenten simpel naar tekst converteren, opdat deze daarna voor nog meer bruikbare doelen kan dienen.

Dus als jij een persoon bent die van plan is om bijvoorbeeld veel te op pad te gaan en daarbij een goede, zeer functionele draagbare document scanner nodig hebt die je altijd en overal mee naartoe kan nemen, dan is deze iScan van Kabel-Mania een super-tool die je absoluut zou moeten overwegen.

De voordelige mobiele iScan document scanner van Kabel-Mania is in staat om een behoorlijk goede output te produceren, is vrij licht en heeft een geweldig slank ontwerp.

Voor alle potentiële document rippers on-the-go is de iScan van Kabel-Mania een echte uitkomst!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=document+scanner