Met hun slanke en veelal minimale vorm toont de dock charger familie van Kabel-Mania ideaal het prachtige ontwerp van jouw smartphone voor een maximale veelzijdigheid bij het opladen en gebruiken van je apparaat.

Met zo’n stijlvolle combinatie van duurzame materialen vullen deze docks niet alleen jouw apparaat prima aan, maar staan ze uiteraard ook prachtig op je bureau of elders in jouw huis.

Kabel-Mania levert allerlei verschillende uitvoeringen, waarbij sommige specifiek voor een enkel specifiek smartphone model is bedoeld. Anderen zijn gelukkig universeel en kunnen zo met hun mini USB of USB-C aansluiting ideaal op allerlei verschillende mobieltjes toegepast worden.....

Stijlvol en functioneel

Een dock charger van Kabel-Mania is een modern ogende houder speciaal voor jouw favoriete mobiele telefoon. Het houdt jouw apparaat veilig bij de hand en opgeladen.

Het is ergonomisch ontworpen voor een eenvoudige één-hands bediening, opdat jij zo vlug die ene oproep of e-mail snel kan beantwoorden.

Een dock charger is daardoor een perfecte metgezel voor gebruik op jouw keukenaanrecht, bureau of nachtkastje.

Ideale samenwerking

Een dock charger van Kabel-Mania werkt ideaal samen met jouw smartphone en oplaadkabel. Afhankelijk van het model zijn ze compatibel met de meeste laad- en synchronisatiekabels welke op de markt verkrijgbaar zijn.

Perfecte kijkhoek

Terwijl jouw smartphone aangenaam wordt opgeladen, houdt de dock charger het in de perfecte kijkhoek om comfortabel videogesprekken te kunnen uitvoeren, artikelen te lezen of berichten te controleren.

De unieke Baseus docking mate

En dan zijn er ook nog de wel heel bijzondere Baseus docking mates. De 7-in-1 en 8-in-1 Baseus Mate zijn speciale docking stations die over een USB type C aansluiting beschikken.

Deze bijzondere standaards bevatten een flink aantal aansluitingsmogelijkheden, waaronder een HDMI aansluiting... Hiermee kan je van jouw MHL compatibel mobieltje met USB C aansluiting een echte mini computer maken!

Sluit er simpelweg een toetsenbord en muis op aan om direct via een HDMI beeldscherm of video projector de computer stand in te schakelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een dock charger van Kabel-Mania maakt jouw smartphone leven behoorlijk flot nog een heel stuk aangenamer!

dock-charger

https://www.kabel-mania.nl/baseus-mate-docking-7-in-1-type-c-phone-holder-smart-hub-adapter-black.html

https://www.i-mania.nl/baseus-mate-docking-8-in-1-type-c-phone-holder-smart-hub-expanded-adapter-dark-gray.html