Een digitale picture frame of fotolijst is verkrijgbaar in verschillende stijlen, maar veel van hen zien er hetzelfde uit als jouw traditionele fotolijsten. In een digital picture frame kan jij je digitale foto’s bewaren voor interactieve fotolijsten.

Een picture frame van Kabel-Mania is zowel betaalbaar als gebruiksvriendelijk, waardoor het ideaal is voor elk gezin of voor gebruik op kantoor. Het is ook een geweldig geschenk als een op zichzelf staand item, of vooraf geladen met digitale foto’s en muziek.

Een digitale fotolijst toont diashows van foto’s, speelt veelal muziek af en kan soms zelfs videobestanden tonen. Omdat het zo gemakkelijk is om het vol te laden met digitale inhoud, kan jij die fotolijst simpel actueel houden met recente foto’s van vakanties, afstudeer ceremonies, belangrijke familie evenementen, jouw opgroeiende kinderen, of van alles wat jij maar graag wilt zien of presenteren!

Hieronder vind je nog een aantal super creatieve manieren waarop jij jouw digitale fotolijst kan gebruiken:

Stel een relaxte diavoorstelling samen van familiefoto’s, vergezeld van slaapliedjes en plaats deze op de kinderkamer waar jouw baby of klein kind van kan genieten. Je kan uiteraard foto’s van mama, papa, grootouders en zelfs de favoriete teddybeer toevoegen. Ze zullen niet alleen genieten van hun persoonlijke show, maar het dienst alsook als een geweldig nachtlampje!

Maak een diavoorstelling van familiefoto’s welke meerdere decennia omvat voor de huwelijksverjaardag van jouw ouders. Het zal het perfecte cadeau zijn! Laat ze hun kinderen helemaal opnieuw zien opgroeien terwijl ze daarnaast genieten van de hoogtepunten uit hun gezamelijke leven. Dit is absoluut een groot succes op het jubileumfeest.

Geef de grootouders iets leuks om te bekijken! Vul de digitale fotolijst prettig met huidige foto’s van hun kleinkinderen op voordat je deze picture frame van Kabel-Mania aan hen geeft. Je kan het iedere keer dat je op bezoek gaat updaten met nieuwe foto’s. Dit is een geweldig verjaardagsgeschenk en is zeker iets dat echt gewaardeerd zal worden.

Digitale fotolijsten zijn perfect voor zakelijke balies of bureaus. Je kan er de huidige specials of nieuwe producten op weergeven. Stel je bijvoorbeeld een makelaar in onroerend goed voor met het jongste aanbod van woningen, een fotograaf die z’n fraaiste opnames pronkt, een binnenhuisarchitect welke een diavoorstelling toont van voor èn na de recente verbouwing / redesign. Of een webontwerper kan zelfs screenshots van hun beste werk laten zien. De ideeën zijn eindeloos!

Gebruik jouw digital picture frame als een mobiele presentatietool. Het is compact en gemakkelijk mee te nemen, plus jij kan bijna ieder type afbeelding weergeven welke je leuk vindt. De meeste beschikken over een afstandsbediening en zijn compatibel met allerlei verschillende bestandsindelingen, waardoor je eenvoudig over bijna elk onderwerp een boeiende visuele presentatie kan aanbieden!

Een digitale fotolijst is eenvoudig in gebruik en hoeft niet op een computer aangesloten te worden om te kunnen werken. Jij kan heel simpel foto’s van jouw digitale camera downloaden of gemeenschappelijke geheugenkaarten gebruiken om al je gewenste digitale diavoorstellingen te creëren.

Een picture frame van Kabel-Mania zal zeker iedere ruimte aangenaam oplichten en geweldige gesprekken tot stand brengen!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=picture+frame