De flexibel in te zetten digitale fotolijst

Met een digitale fotolijst van Kabel-Mania kan jij niet alleen flink pronken met al jouw favoriete foto’s in een verbluffende resolutie. Zo’n digitale fotolijst geeft jou alsook veel meer flexibiliteit dan een traditioneel frame, opdat je zo fraaie diavoorstellingen kunt laten zien, video’s kan afspelen en soms zelfs nog veel meer dankzij een ingebouwde Android mini PC.

Dus indien jij net als ons op vele locaties (zoals je smartphone, fotocamera of cloudopslag ) honderden foto’s hebt opgeslagen, dan maakt een digitale fotolijst het wel heel gemakkelijk om al die kiekjes hieruit te bevrijden.

Jij kan ze erna namelijk perfect presenteren op een helder plus kleurrijk scherm van een digitale fotolijst. Dit overbrengen van de foto’s kan afhankelijk van het model plaatsvinden via een geheugenkaartsleuf, USB, WiFi of cloud connectiviteit.

Welk formaat en met welke functies

Als je een beperkt budget hebt, is het aan te raden om op zoek te gaan naar een compact type display-apparaat zonder WiFi. De prijs is namelijk een stuk hoger zodra de schermgrootte toeneemt en een internet verbinding via een Android mediaspeler of mini computer een rol speelt.

Bovendien kunnen gadgets die geen WiFi gebruiken gemakkelijker door mensen te bedienen zijn, als zij niet vertrouwd zijn met de hedendaagse technologie.

Kabel-Mania levert redelijk grote digitale fotolijsten van 21.5 en 32 inch doorsnee, welke geleverd worden met een ingebouwde Android PC, voorzien van internet, WiFi en Bluetooth.

Hiermee kan jij wel heel eenvoudig afbeeldingen rechtstreeks vanaf jouw smartphone uploaden. Deze zou jij tevens kunnen gebruiken voor (eenvoudige) videogames en allerlei andere apps, waardoor ze al heel veel op een flink uit de kluiten gewassen tablet lijken. 

Ook voor zakelijke toepassingen

Maar deze grote displays zijn uiteraard niet enkel voor thuisgebruik geschikt. Dit is zeker een unieke presentatie partner die op de zaak perfect de sales kunnen stimuleren, of gebruikt kunnen worden om allerlei visuele ideeën te delen.

En of dit nu om Powerpoint presentaties gaat of de weergave van promo videootjes, dat maakt niet uit. Wat wel erg belangrijk is om te weten is dat alles heel modern bediend kan worden via zijn touch screen bediening en dat deze schermen eveneens over ingebouwde luidsprekers beschikken.

Het perfecte cadeau

Soms kan het moeilijk zijn om het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld jouw ouders, grootouders of andere familieleden te vinden. Gelukkig zijn deze digitale fotolijsten doordachte en handige geschenken.

Met een digitale fotolijst kan die dierbare persoon heel gemakkelijk foto’s van jou en jouw gezin zien, zelfs als ze behoorlijk ver weg wonen. Vergeet natuurlijk niet dit bijzondere cadeau tegelijk van een SD kaart of geheugenstick te voorzien met zorgvuldig door jouzelf uitgekozen foto’s!

De digitale fotolijst van Kabel-Mania is zeer zeker één van de onbezongen helden van de moderne fotografie. Geef hier nou ook heel gemakkelijk al jouw dierbare foto’s mee weer.

fotolijst

photo frame

Bevat info van o.a. toptenreviews