De vrijheid van een dongle en andere horizon verbredende middelen.

Misschien voel jij je een beetje vastgeroest. Of verveeld. Of gefrustreerd. Het is echt niet dat jij het leven dat je leeft niet leuk vindt, het is alleen dat je vermoedt dat er iets meer is. Dat er een groter gevoel van betekenis of opwinding is, met nieuwe verbindingen, avonturen plus mogelijkheden...

De waarheid is dat die mogelijkheden altijd binnen handbereik zijn. Iedere dag bevat talloze kansen hiervoor, allemaal gedicteerd door de persoonlijke keuzes die je maakt. En Kabel-Mania helpt jou hier ook een handje in mee...

Sommige van die keuzes lijken misschien ietwat onbelangrijk wanneer jij hen onder ogen ziet. Maar het zijn toch echt wel de kleine dingen die het doen. Dus waarom blijf je niet gewoon in jouw comfortzone op bijvoorbeeld je sofa bank als het daar zo heerlijk comfortabel is?

Er zijn vele manieren om jouw wereld snel met nieuwe mogelijkheden te openen! Een TV dongle van Kabel-Mania biedt jou zonder meer een uiterst slimme manier aan om een geheel nieuwe wereld van streaming mogelijkheden te openen. Of heerlijk digitale content van jouw tablet of mobiel te streamen...

Wens jij jouw wereld daarna nog meer geestelijk te verbreden, of om dit te combineren met de techniek van een dongle, dan hebben wij hieronder nog wel wat andere opties voor je:

Ga mentaal aan de slag! Daag je eigen overtuigingen uit over wat jij wel en niet kunt doen, of daag die ideeën van jou uit over hoe de dingen in de wereld zouden moeten functioneren. Haal iets uit jouw leven dat jou niet echt dient. Dat kan in jouw persoonlijke omgeving zijn, maar alsook het bekijken van saaie, hersendode TV-programma’s of reclames die jij beter maar kan vervangen met echt interessant beeldmateriaal!

Dat laatste vervangt natuurlijk alsook negatieve gedachten door positieve! Tenminste als jij de juiste keuzes maakt met hoe jij die nieuwe tijdsmomenten wenst in te delen...

Open je wereld en ga er (digitaal) op uit!  Open je ogen niet alleen voor de TV, maar dito als jij bijvoorbeeld naar het werk loopt. Doe een poging om contact te leggen met mensen die jou passeren, of leg alternatief contact via het wereldwijde web op blogs of andere sociale media sites.

Leer een nieuwe vaardigheid. Begin met piano of Tai Chi lessen, wat ook al redelijk goed thuis te doen is dankzij informatief materiaal op onder meer YouTube. Begin iets waarvan je altijd dacht dat het te laat was om te doen. Het internet kan jou bijstaan om hetgene te vinden wat echt bij jou past!

Kom dichterbij andere mensen. Bied aan om iemand anders (online) te helpen. Soms is het de beste manier om jouzelf te helpen en dus niet enkel voor het warme, donzige gevoel dat het aanbiedt. Je weet maar nooit wat jij zelf tijdens het proces zal leren.

Doe iets dat jij alleen leuk vindt. Ga naar een museum, lees een boek in het park of bekijk die super ontroerende TV serie die jij al heel lang graag wou zien. Een traantje wegpinken mag ook zeker hoor, want een flinke zucht geeft lucht aan een hart vol smart!

Raak ook positief verstrikt met een TV dongle in het wereldwijde web. Leer zo per tweet nieuwe gerechten te koken. Of ontdek hoe jij van alles kunt doen dat jou maar interesseert op eHow, Instructables of WikiHow (is in het Engels, maar er zijn zeker eveneens Nederlandstalige sites beschikbaar).

Zelfs een kleine verandering kan een behoorlijk rimpeleffect hebben op elk gebied in jouw leven. Natuurlijk is het aan jou om te beslissen wat er mogelijk is. Kabel-Mania.nl reikt jou enkel een aangenaam digitale helpende hand aan!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=dongle

Naar een idee van tinybuddha.com