Een desktop microscoop van Kabel-Mania is fun! Het is een geweldige tool voor kinderen, hobbyisten en professionals, opdat je heel snel en effectief zo op jouw eigen bureau of werktafel op microscopisch niveau kan werken.

Toepassingen

Veel gebruikte toepassingen zijn de analyse van postzegels of munten, het micro-solderen, de identificatie van tuinparasieten (o jee!) en nog veel meer interessante onderzoekingen.

Eigenschappen G1200 microscoop

De G1200 desktop microscoop van Kabel-Mania heeft een heel handig ingebouwd 7 inch HD LCD scherm.

De beugel waarop deze monitor en de microscoop zelf bevestigd is, kan in elke gewenste hoek naar voren en naar achteren worden versteld. Deze instelbare hoek kan het probleem van een mogelijke reflectie door LED verlichting prima oplossen.

En deze digitale desktop microscoop bevat een lens welke over een continu zoom tussen de 1-1200x beschikt. Dit is dan ook zeker een prima hulpmiddel voor bij jouw dagelijkse werk of accidentele onderzoekingen.

Deze microscoop biedt met dit grote zoom bereik veel meer gebruiksmogelijkheden. Het is daardoor ook erg gemakkelijk om een ​​pincet, elektrische soldeerbout of ander hulpmiddel onder jouw microscoop te gebruiken.

De dichtstbijzijnde afstand tussen de lens en het object is ongeveer 10 mm. De vergroting is dan maximaal. En des te verder de lens van het object verwijderd is, des te kleiner de vergroting zal zijn.

De digitale G1200 desktop microscoop beschikt overigens over zestien talen: Engels, Spaans, Russisch, Koreaans, Japans, Thais, Hebreeuws, Portugal, Duits, Frans, Italië, Turkije, Tsjechisch, Polen, traditioneel Chinees, plus vereenvoudigd Chinees.

Voordelen

De voordelen van een digitale desk microscoop zijn talrijk! Om te beginnen: Als jij over een microscoop bezit, dan kan je de biologische wereld om jou heen op een veel intiemer niveau bestuderen.

Dit kan dienen als een perfecte voorbereiding op een bijzondere carrière in de biologische of forensische wetenschappen.

De kleine dingen in jouw leven

Een desk microscoop van Kabel-Mania is handig en leuk voor studenten, verzamelaars, testers en iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de microscopische wereld. Wanneer begint jouw eigen zoektocht in de kleine dingen in jouw leven?

desktop microscoop