De Apple Watch is al sinds de komst ervan in 2015 de populairste smartwatch. Het is zelfs zo populair dat er niet alleen veel meer examplaren dan welke andere smartwatch dan ook van verkocht worden, maar in 2019 heeft de Apple Watch zelfs de gehele Zwitserse horloge-industrie overtroffen, waaronder fabrikanten zoals Rolex, Swatch, TAG Heuer en Tissot!

Nu er steeds meer Apple Watches in omloop zijn, zijn er natuurlijk ook veel meer mensen op zoek naar unieke accessoires om hun Apple Watch nog meer eigen te maken. En jongen, er is daar heel veel voor bij Kabel-Mania terug te vinden!

Apple Watch bandjes met de juiste vibe! 

Want wie dacht nu dat al die Apple Watch horlogebandjes zo saai moeten zijn? Bij Kabel-Mania draait het gelukkig allemaal om het matchen van de juiste vibes! 

Zorg er dus voor dat je absoluut Insta-ready bent, want met al onze verstelbare bandjes die perfect bij jouw outfit, iPhone, MacBookpassen of andere accessoires passen wordt het mix-en-match feest pas echt compleet!

TPU en siliconen Apple Watch bandjes 

Onze TPU en siliconen Apple Watch bandjes zijn immers de perfecte aanvulling op elke look. En of je hierbij nu van subtiele, chique ontwerpen houdt of geobsedeerd bent door alles wat met een speciale print te maken heeft... wij hebben het zonder meer het perfecte ontwerp voor jou. 

Dus of jij nu een sportfanaat, een business casual werker bent, of iemand die zijn of haar perfecte dag heel lui op de bank spendeert... onze TPU en siliconen Apple Watch bandjes zijn perfect geschikt voor ieder individu. Zonder maar een beetje aan stijl of comfort in te boeten. 

Dit siliconen of TPU materiaal is namelijk heel flexibel en zacht voor de huid, maar toch duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik. Bijna iedereen houdt hier dan ook wel van!

Aluminium en roestvrijstaal Apple Watch bandjes 

Maar als die siliconen of TPU bandjes toch niet echt bij jouw smaak passen... dan is dat ook niet zo’n probleem hoor! Onze verstelbare aluminium of roestvrijstaal bandjes zijn ook perfect voor al die personen die hun Apple Watch accessoires graag nog wat chiquer hebben.

Andere unieke Apple Watch bandjes 

Verder bestaan er trouwens ook nog nep of echt leerbandjes, uitvoeringen van flanel, of elastische bandjes in een geweven stijl in allerlei leuke kleurtjes. Je vindt evenzo allerlei stijlen terug met bijvoorbeeld nepdiamanten of allerhande unieke patronen.

Kun je elke horlogebandje op je Apple Watch gebruiken? 

De Apple Watch heeft een speciaal bevestigingssysteem voor haar horlogebandjes, dus je moet ervoor zorgen dat elk horlogebandje dat je koopt speciaal voor deze Apple Watch is ontworpen. Er bestaan tevens 4 verschillende maten, dus zorg er ook absoluut voor dat je bij de aanschaf het juiste formaat selecteert.

Nog veel meer accessoires voor je Apple Watch 

Naast al deze unieke armbandjes levert Kabel-Mania ook nog tal van bijzondere opladers, docks en schermbeschermers voor de Apple Watch. 

Sommige laders zijn dan ook direct voor de iPhone geschikt, want Kabel-Mania biedt diverse oplaaddocks die zowel een iPhone als een Apple Watch tezamen kunnen opladen.

Heel stijlvol en betaalbaar! 

Uiteindelijk draait het er bij Kabel-Mania om dat je hier heel fijne Apple Watch toebehoren kunt aanschaffen, zonder jouw bankrekening daarvoor leeg te hoeven plunderen! En dat je daarmee heel stijlvol naar eigen smaak mee voor de dag kan komen! 

Apple Watch

Bronnen: o.a. lifewire & gearpatrol