Vanaf donderdag 5 oktober a.s. is de nieuwe film Bladerunner 2049 met Harrison Ford en Ryan Gosling in de bioscoop. Het is het vervolg op de originele Blade Runner Science Fiction film uit 1982.

Als we de trailers mogen geloven, is Blade Runner 2049 een genot voor het oog.

Deze Blade Runner films zijn gebaseerd op het boek “Do Androids Dream of Electric Sheep?” en zo’n replicant is dan ook niets anders dan een fictieve biotechnisch of biorobotic mens, of kortweg: een android.

Voor Rutger Hauer betekende Blade Runner overigens destijds zijn grote internationale doorbraak. Roy Batty (Rutger Hauer) is daarin de leider van de groep replicants die op zoek schijnt te zijn naar een manier om zijn leven te verlengen.

Replicators blijken dus de toekomst te hebben en daarin speelt  Android een grote rol.

Als jij het interessante leven van jouw TV avonturen ook wenst te verlengen of wilt uitbreiden… denk dan ook aan eens aan een ander type android, namelijk: Android TV.

De TV heeft al tal van interessante transformaties doorgemaakt en de toekomst ziet er nog steeds goed helder uit met een Android TV uitbreiding.

Een Android TV Box van Kabel-Mania.nl maakt van je TV namelijk een super slimme TV. Ideaal om video’s te streamen, te gamen, muziek te luisteren en nog veel meer!

Als je een goede blik wenst te hebben op indrukwekkende visuals dan zorgen de krachtige beeldchips van de Android TV Box daar wel voor èn als je daarbij tevens wilt genieten van haarscherpe beelden dan zorgt de hoge resolutie van diezelfde Android TV box daar ook voor.

De Android TV box biedt jou wellicht een toekomstbeeld met een gigantisch spektakel van pure hallucinatoire gekheid, net als in Bladerunner 2049.

Net als in de film, ik wil het… en Kabel-Mania.nl helpt je daarin mee! 

https://www.kabel-mania.nl/tv-producten/tv-box/android-tv-box/